Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek most szerelmi bánata van az hogyan viseli és hogyan tesz ellene?
Figyelt kérdés
Írjátok oda légyszi hogy F/N2021. aug. 18. 20:44
2/15 anonim válasza:
Haverok, buli, fahta, kóla, puska, sültkrumpli....
Viccet félretéve, igen, sport, hobbi, ismerősök.
F
3/15 anonim válasza:
Ugyan nem szerelmi bánat, de valaki rendesen beletaposott az önbecsülésembe. Ignoráltam mindenhonnan + kibeszéltem barátokkal.
4/15 anonim válasza:
Gitározok, gitározok és gitározok...
6/15 anonim válasza:
Nem tudom kezelni, egésznap gépnél ülök és várom az estét, hogy barátokkal kockulhassak.
F
7/15 anonim válasza:
Őszintén beszedtem a lesz@romtablettát, mert már ráuntam a hullámvasútra. Elkönyveltem, hogy ezzel ő vesztett többet, nekem ez a tudat, meg hogy ugyanúgy élek mint előtte teljesen megnyugtat
8/15 anonim válasza:
Sajna én sem tudom mit csináljak jelenleg magammal. 😖
N
9/15 anonim válasza:
Nem is igazán szerelmi bánat. Nagyon vonz és nagyon akarnám őt ott belül... de nem lehet. Mindennap eszembe van. Kiakasztó, hogy így érzek.
10/15 anonim válasza:
Örüljön neki, hogy egyáltalán volt valakije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!