Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok engergiát kell belefektetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok engergiát kell belefektetni nektek is abba hogy párt találjatok?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon nehéz, még csak ismerkedésre sem találok senkit.

Mindenkinek sok energiát kell belefektetnie ebbe?

Vagy csak nekem nincs szerencsém, érzékem ehhez?

2021. okt. 25. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenkinek nehéz nem csak neked.
2021. okt. 25. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit keresel. Dugásra, kalandokra könnyű embert találni, szerelemre és jól működő párkapcsolatra már kevésbé.
2021. okt. 25. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne görcsölj ennyire rá. Én egy éve vagyok egyedül de nem parázok rá. Igaz lehetőség ismerkedni két munkahely mellett korlátozott, mégis korábbi kapcsolataim jórésze véletlen találkozásból adódott. Ígyhát felkészülök még egy következő véletlenre, lehetőségre. Nyitott, határozott, független maradok és kifelé is ezt közvetítem. Aztán az élet elrendezi vagy sem, de akkor sem fogok búslakodni azzal csak magamat marnám.
2021. okt. 25. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Igen, lassan már a nap energiáját használom arra hogy megtaláljam őt, de hát lassan kihűl az is, szóval kell keressek egy másik csillagot aminek felhasználhatom az energiáját.

Szerencsére az univerzum végtelen, szóval idővel csak sikerül őt megtalálnom :)

2021. okt. 25. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kit keresel?
2021. okt. 25. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
96%

Nem is energia, hanem inkább szerencse kérdése az egész: a Tindert/Facét pár óra alatt kipörgeti az ember, utána pár hét chat/randik, majd kiderül, hogy azok sem klappolnak.

Aztán jön a heti 1 match és havi 1db "nem lesz ebből semmi, de azért ne rozsdáljak be" randik korszaka... És jó esetben ez megy egy évig, aztán hátha horogra akad egy kapcsolatra érdemes nő.

Természetesen élőben is lehet próbálkozni, de spontán jó, ha félévente egyszer fut össze az ember olyan nővel, akivel bármilyen ok miatt 3-nál több mondatot lehet beszélni...

Az egész olyan, mint amikor kitölti az ember a szelvényeket, aztán várja a sorsolást.

Nekem per pill nem is a visszautasítás a fő gond (eddig 1 volt, mióta újra keresgélek), hanem az, hogy egyáltalán olyat találjak, akit egyáltalán el akarnék hívni. Pedig messze nem az ideált keresem, hanem csak annyit várok el, amennyit én is tudok nyújtani. És nem anyagi téren, mert akkor kb. tízezred%-ban lenne mérhető a siker valószínűsége...

33F

2021. okt. 25. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nőként sem egyszerűbb a helyzet. Csinos vagyok, van egy rahedli matchem, ismerkedni könnyű, na de olyan férfit találni aki passzol hozzám nem megy.

A férfiak egy része megijed tőlem a munkám, időbeosztásom miatt. A magasan kvalifikált normális egzisztenciával rendelkező férfiak meg kerülnek, mert odaadóbb, kedvesebb, formálhatóbb nőket részesítik előnyben.

A hatossal egyetértek annyiban, hogy nem a visszautasítás a gond, hanem az, hogy az összeillő emberek valamiért nem találják meg egymást.

N31

2021. okt. 25. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Attól függ... amíg nincs meg a rutin észrevenni kinél van reális esély és mindenkinél próbálkozol addig baromi sok energia. Utána már csak közepes mennyiségű ha tényleg olyat szeretnél meghódítani aki igazán tetszik. Ameddig eljutsz erre a szintre viszont meg kell mászni a lépcsőket, itt nincs lift ami egyből felrepít a csúcsra.
2021. okt. 25. 23:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehet optimalizálni a párkeresésre fordítandó energiát, ha tudod milyen nőt/férfit akarsz, milyen elváráshoz ragaszkodsz, miből tudsz engedni. Csak ők vannak fókuszban, max egy két nap chat, aztán egy-két telefonhívás és utána találkozó. A első betűtől a találkozóig, ha több mint 4-5 nap telik el, akkor komolytalan.
2021. okt. 25. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!