Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kezdek bele szeretni, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek bele szeretni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy elég kényes problémám. Az egyik hogy a főnökömbe kezdek beleszeretni a másik hogy kapcsolatban vagyok még, gyerekünk is van. A párom nem rég megcsalt de vele maradtam mert nem tudok elköltözni és a harag a csalódás stb odáig vezetett hogy kiábrándultam. Ismét elkezdtem észrevenni más férfiakat. A fönök már az elején felkeltette az érdeklődésem ahogy beszélt stb de nem tekintettem akkor még úgy rá. Mostanában egyre többet kommunikáltunk és azon kaptam magam, hogy kezdek beleszeretni. Nem hinném hogy efogadna gyerekkel együtt plusz ugye az alkalmazotja is vagyok. Próbálok nem rá gondolni, keverni a fejemből, de az érzéseim egyre csak erősödnek és néha azon kapom magam hogy legszívesebben elmondanám neki vagy nyomulnék. Az a gond hogy lehetőségem egyenlőre nincs elköltözni sem és a gyerekem is első számomra, azt se szeretném hogy a szétmenés hatással legyen rá, csak sajnos a párom iránt már semmit sem érzek. Igazából szerettem volna kiönteni a szívem valakinek mert erről még senkivel sem beszéltem. Köszönöm hogy olvastátok és a válaszokat is. Akinek volt hasonló helyzet az életében szívesen várnám a történetét.

2021. okt. 24. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A főnökkel való viszony a lehető legrosszabb választás lenne. Ha el is menne Veled, az csak 1-2 alkalom lenne, hogy megkapjon Téged. Több nem lenne. Ha van esze, akkor visszautasít és az számodra lenne hátrányos.

Én azt javaslom, ne kezdj ki a főnököddel. Keres valaki mást!

2021. okt. 24. 23:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Volt hasonló, először a gyereket/magadat rendezd. Szállás/gyerekfelügyelet/segítség..

aztán nyiss, ha mást szeretnél. Ha költözködés előtt történik valami köztetek (főnökkel/bárkivel) abból nagyobb bonyodalom lehet mint hinnéd...

2021. okt. 24. 23:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Itt két különböző probléma áll fent... Az egyik hogy beragadtál egy sz.r házasságba amit csak az anyagiak miatt nem rúgsz fel. Ti már nem kapcsolatban éltek csak kényszerből szült lakótársak vagytok. Persze hogy vágynál az érzésekre.

A másik főnök-beosztott. Az álmoskönyvek szerint akkor sem túl jó ómen ha mindkét fél független és nincs gyerek. Ha balul sül el a story vagy le akarjátok zárni akkor nem a főnök szokott munkahelyet váltani hanem az alkalmazott repül. Szóval a melódat is buknád. Ne a főnököddel vágj bele új kapcsolatba.

2021. okt. 25. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!