Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt hiszem kezdek belé szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem kezdek belé szeretni, de nem úgy alakulnak a dolgok amelyek ennek kedveznének, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést a hosszúságért, de kicsit bonyolult a sztori.

Lassan két éve hogy ismerek egy fiút akit nagyon jó barátomnak tartok. Ahogy megláttuk egymást, onnantól kezdve jól tudunk azonosulni. Eleinte udvarolgatni szeretett volna nekem, de kapcsolatban voltam még akkoriban, és nem szerettem volna félrelépni. Azóta a kapcsolatomnak vége lett, amit sokáig tartott kiheverni, közben az említett fiú barátomnak (legyen Norbi) is lett egy kapcsolata. Most úgy állunk hogy neki van párja, én meg szingli vagyok. Az utóbbi félévben eléggé magányos és szerethiányos voltam. Norbival sokat találkoztunk és úgy érzem lelkileg közelebb kerültünk egymáshoz, mindig törődik velem, érdeklődik irántam, próbál megnevettetni és a legjobb barátjának tart. Az utóbbi 5 hónapban azt vettem észre hogy sokat gondolok rá és egyre inkább tetszik. Eleinte semlegesen érintett ha a párjáról beszélt, most már mondhatni rosszul esik. Megfogadtam hogy tiszteletben fogom tartani a kapcsolatát, hiába tetszik, elnyomom magamban, hogy ne veszítsem őt el. Ehhez a találkozások alkalmával is tartottam magam, részemről nem történt volna semmi. Az utóbbi talinkon valami fura mégis megesett de ezt nem én provokáltam ki. Filmeztünk nálam, ő közelebb jött, atkarolt és megkérdezte hogy van-e pasi aki tetszik, mondtam hogy még mindig nem találtam meg a nagy őt, erre azt felelte hogy érthetetlen ez a dolog, mert szerinte én minden téren egy szuper csaj vagyok. Ekkor egymásra néztünk, ő hol a szemem nézte, hol a szám, én meg szabályos ledermedtem a helyzetben. Utána elviccelve mondta hogy várom a csókjelenetet, igaz. Mondtam hogy ugyan már. Pár perccel később megint elvesztünk egymás tekintetében, kínomban elmosolyodtam és akkor ő mondta hogy ne rontsam el ezt a romantikus pillanatot. Utána fokozatosan közel tolta az ajkait az enyémhez, nagyon izgultam, azt hittem, meg fog csókolni, de azt mondta, látja hogy nem félek. Egy újabb alkalomkor megint közelebb jött hozzám, akkor már teljesen elborult az agyam és nagyon vágytam rá hogy csókolózzunk, ezért egy-egy szájra puszi volt köztünk többször, amiről még meg is kérdezte hogy jó volt-e, aztán megkérdezte hogy ugye nem szeretnék változtatni semmin meg hogy őszintén mondjam el hogy hogy tekintek rá, tetszik-e ő nekem. Ezutan teljesen szégyellős lettem, és tagadtam, de ő azt mondta hogy a szemeimben nem azt látja, amit mondok, aztán újra közelebb hajolt, akkor már a puszit csókba szerettem volna átfordítani, de akkor ő megölelt és mondta hogy ha ő most engem megcsókol akkor érzelmek fognak kialakulni és nem akarja megcsalni a barátnőjét. Mondta hogy jól érzi magát a barátnőjével és kényelmes neki mellette az élet meg szereti is őt. Ez nagyon rosszul esett nekem, mert akkor nem értem miért hozott engem többször csókhelyzetbe, ha aztán visszautasította. Ha a barátnőjét szereti, miért kell nálam provokálni a vonzalmat, úgy alakítani hogy kis híján csókolózzunk. Ezután rosszul éreztem magam, szomorú voltam, ő ismét közel tolta hozzám az arcát, szinte hozzáért az ajka az enyémhez, ekkor én toltam el a fejem, mert eleg ramatyul éreztem magam és nem akartam újabb sikertelen csókot. Mondta hogy ha ő is szingli lenne, tuti hogy benne lenne velem a csókolózásban, meg megkérdezte hogy most ezek után ő mi az én szememben. És mondtam nagyon hogy már talán ez túl van egy baráti határon és akkor ő mondta hogy egy barátság extrákkal. Utána mondta hogy ő nem is egy extra pasi, de még én is csókolózni szerettem volna vele, ez is rosszul esett mert úgy adta elő, mintha csak én szerettem volna, holott 2 szájra puszi közt mondta hogy nehéz megállnia hogy ne legyen több. Éreztem hogy ő is akarta. Azutan meg elvoltunk egy kis ideig. Viszont azóta kicsit mintha távolságtartóbb lenne, kevesebbet ír és nem is sztorizgat annyira. Nem tudom hogy ez mi és mit kellene tennem de nem is értem mit szeretne tőlem, miért nyomja az ajkát az enyémre ha utána nem mer megcsókolni...egyébként kicsit kétségesnek tartom hogy őszinte szerelemmel szeretné a barátnőt, többször utalt rá hogy sok mindenben nem egyeznek. Szerintetek ő vonzódik hozzám vagy ezt most hogy reagáljam le?

2021. aug. 5. 07:41
A kérdező szavazást indított:
Vonzódik hozzám
Egóturbó saját magának hogy még egy nő szereti
11 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztonsági játék. A helyedben megmondanám őszintén, hogy igen, tetszik, el tudnád képzelni, aztán vagy működik vagy se... de amíg barátnője van, addig nem vagy nyitott ilyesmire. Az ilyen romantikus programokat, mint este kettecskén összebújva filmezés, meg jobb hanyagolni, mert "felhívás keringőre".
2021. aug. 5. 07:58
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
A barátnője mellett veled tart romantikus, filmezős estéket? Korrekt srác. Ja, nem.
2021. aug. 5. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Tehát elsőnek te elraktad szépen friendzoneba, hogy jó lesz az még később. Most, hogy neki is van kapcsolata meg nem tudod mi legyen vele. Szép szerintem vagy beszéljétek meg nyíltan vagy hanyagoljátok egymást
2021. aug. 5. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt az irreális elvárást felejtsd el, hogy egy kapcsolat akkor igazi szerelem, ha gondolatolvasással működik és folyton gördülékeny minden körülmény. El kell tudnod mondani, amit szeretnél, és meg kell kérdezned, amit tudni akarsz.

Most te is csak mérlegeled, megéri-e, meg ő is. Ami tényleg nem korrekt a barátnővel szemben, szóval jogos a bűntudat.

Elmondhatod, hogy vonzódsz hozzá, de nem vagy biztos magadban és addig nem akarsz semmit, amíg kapcsolata van, mert nem akarsz lenni, akivel mást megcsalnak, hogy szégyelljen meg titkoljon. Válasszon ez alapján, hogy a kényelmes biztonság-e a fontosabb, vagy egy még bizonytalan lehetőség veled. Szóval az ő részéről meg döntsön ő, hogy mer-e érted két szék között a pad alá esni esetleg, és ne rakja át rád. Annyira meg végképp ne taksáld alul magad, hogy csak kipróbáljon, hogy megéri-e a másikat otthagyni.

2021. aug. 5. 09:13
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem teljesen felejtsd el. Csak azért van azzal a lánnyal, mert kényelmes neki, mellette meg téged hülyít.. Abszolút nem vehető komolyan.
2021. aug. 5. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

egy fejős éva veszett el benned, rövidebben nem tudtad volna elmondani? :)

szerintem ez durva szívatás a pasi részéről, szó szerint provokál téged és kínoz, élvezi, h. bejössz neki, mert igen, ő teljesen vágja, h. belezúgtál.

kár tagadni, ez tök gyerekes, ebből még inkább tudja...

az ilyen nem jó barát!!!!!!!!!!!!!

egyrészt 1. flörtöl a bnője háta mögött, ha ti összejönnétek, más lányt is húzhat így titokban 2. nem jó barát, mert a jó barátokat az különbözteti meg a szeretőkről, h. köztük nincs szex, se semmilyen ilyen jellegű intimitás,aminek kizárólag párkapcsolatban van helye (csók, szájra puszi).

3. ami külön hányinger, h. ő élvezi,h. tetszik neked, az egóját balzsamozza.

én a helyedben kirúgnám, vagyis átlátnám, h. ez így nem okés, ő mégsem az a jó barát, és ennél csak meredekebb dolgok történhetnek.

tett ki a pontot, nem is kell neki magyaráznod semmit, egyszerűen letiltod mindenhonnan.

és teljesen tiszta lappal menj neki az életnek.

2021. aug. 5. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha nem akarod hogy te legyél az aki tönkretesz egy kapcsolatot,akkor hagyd ezt az egészet mert csak te fogsz rosszul kijönni belőle. :/

(Téged fognak hibáztatni)

A srác szórakozik veled mert tetszik neki hogy vonzódik hozzá más valaki is.

Ha annyira akarná,otthagyná a barátnőjét és veled lenne.

De azért gondolj bele ha neked lenne párod és ő valaki mással tartana romantikus film estét az hogy esne?!

Na.. ugyanezt érzi majd a másik lány ha megtudja.

Sajnálom hogy egy ilyen helyzetbe kerültél.Értelmesnek tűnsz és okosnak,ne egy ilyen helyzet határozzon meg. :)

2021. aug. 6. 09:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!