Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden tökéletes, mégis így érzek?
Minden idilli és tokeletes a kapcsolatomban, megis ugy erzem egyedul jobb lenne vagy pedig csak maganyra vagyom. Ugy erzem tonkretettem a baratnom azzal, hogy osszekoltoztunk 5 ev egyuttlet utan és elvesztett a munakhelyet, baratait stb, ellenben en most uj munkahelyet kaptam, ahol becsoppentem az ismerkedesekbe es nagyon elvezem. O pedig otthon szomorkodik, ha nem epp a kozos programunkon vagyunk. Bemutatni nem birom senkinek sem, hisz nem vagyok senkivel annyira joban egyelore. Feladozta a munkahelyet, tanulmanyat (tanult munka mellett onkoltsegesen), csaladjat (200km re arrebb lakik most mar), baratait (mindenki tole koltozott el / az o tavollete es velem osszekoltozese miatt). Megkerdeztem, hogy jo e ez igy neki es biztos velem akarjs tovabbra is, azt mondja igen, viszont en nem igy erzem. Velem van a baj? Kicsit szedett vedett es remelem ertheto irasom.
29 f
28 n
Újabb példa arra h nő soha de soha nem szabad h elsőszámú cél legyen. Soha!!!
Az élete része lehet a másiknak legfeljebb, de a párodnak te vagy az élete konkrétan és ezzel óriási hibát követett el.
Tanuljatok belőle!
Nem a saját GYKm, ez az övé. El van rejtve a kérdés, higy ne talalja meg. Most ezert nem akartam beregelni, szoval higgy nekem, nem hasrautesre talalnek ki ilyeneket.
Masreszt koszonom szepen a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!