Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"még nem találkoztam igazán okos nővel"
Ez csak téged minősít.
"Visszajelzesek alapjan (férfiaktól első sorban), okosnak, intelligensnek mondanak."
Miből gondolod, hogy nekik kell minősíteni téged? Főleg, hogy jelentős részük seg*hülye.
#15 sehol nem irtam, hogy elvárnám hogy minősítsenek. Sőt azt se, hogy én emiatt okosnak, intelligensnek gondolnám magam (teljesen átlagosnak tartom magam ebben a témában).
Azért emeltem így ki, mivel a férfinak kell azt éreznie, hogy intelligens a nő, akkor lehet a fenti kérdést értelmezni. Tehát hiába tartom magam a világ legokosabb nőjének, ha a pasi szerint nem vagyok az, akkor fel se merül a kérdés benne.
Viszont ha ők maguk érzik ezt - akkor is, ha én magam sík hülyének tartom - már van értelme azt a kérdést boncolgatni, mit reagálnak az intelligens nőkre. Ahogy fentebb is írták, ez amúgy is egy skála, nem csak intelligens és csak buta emberek vannak.
Még gimnazista koromban mondta az új fizika tanárom, mikor odajött a "csaj szekcióba" kiosztani a dolgozatunkat, hogy "magából sokmindent kinéztem, de ezt nem. Szép munka, kérem ne titkolja az eszét az órán" - és lerakta elém a 100%-os témazárót.
Nos, ez a gesztus nagyjából leírja az egész eddigi életem. 😂 Én nem nézek ki intelligensnek, ezt elismerem. Nagyon gyerekes tudok lenni, vihogok össze-vissza néha, elborult a humorérzékem és általában úgy beszélek az emberekkel, ahogy ők velem, szóval inkább beépülök a társaságba... Ha körmösnél vagy fodrásznál vagyok, belemegyek a hülyeség témákba is, akkor is, ha nem hiszek bennük, lefelé mindig van út mindenkinek.
De jók a képességeim és erre mindenki rájött, aki valaha tanított vagy foglalkoztatott. Mérnöknek tanultam, de szinte mindenben jó voltam még diákként, amihez csak nyúltam.
A férfiak szeretnek, lehet, hogy csak azért, mert a szakmámban és a szakomon is alig volt nő és nem volt más választásuk kéznél, de alapvetően a népszerűbb, "cicásabb" lányok közé tartoztam mindig is, azt aláírom, hogy az intelligenciát nem keresik sokan bennem, de azt például mindenki nagyon szerette, hogy tud velem beszélgetni értelmesen egy kapcsolatban vagy egy ismeretség során.
Szerintem a férfiak többsége nem az intelligenciától fél, hanem a túlságosan erősködő nőktől, akikből kiveszik a báj és a törékenység, mert állandóan bizonyítani akarják, hogy ők mit értek el és mennyivel különbek, mint a "rózsaszín lányok".
Felesleges a feszültséget gerjeszteni. Nekem ezzel a kérdéssel nem célom gúnyolódni senkin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!