Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Intelligens nők, ezt hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intelligens nők, ezt hogyan magyarázzátok meg?

Figyelt kérdés
[link]
2021. okt. 22. 08:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem mindenkire igaz, de akire igen: az egójuk nem képes elviselni, hogy "jobbak" náluk az ilyen nők (azaz butának érzik magukat mellette, mert szerintük nekik kéne a bölcsebb vezérnek lenni)
2021. okt. 22. 08:31
 2/24 anonim ***** válasza:
26%
Sehogy😉 tudom mik azok a helyzetek, amikor inkább csendben maradok, és hiába tudom hogy adott férfinek nincs igaza, nem fogok ellemtmondásba keveredni vele.
2021. okt. 22. 08:34
 3/24 anonim ***** válasza:
81%
Visszajelzesek alapjan (férfiaktól első sorban), okosnak, intelligensnek mondanak. Van benne valami, általában elsőre bejön nekik, kicsit úgy érzem, hogy amiatt, mert nem átlagos velem beszélgetni. De egy idő után kihátrálnak és egy "egyszerűbb" lányt választanak. Az elsőre érdekes válaszaim, kérdéseim, felvetéseim egy idő utan teher nekik.
2021. okt. 22. 08:36
 4/24 anonim ***** válasza:
0%
3# Csak akkor ha átcsap okoskodásba.
2021. okt. 22. 08:43
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
#4 nem okoskodom, bár tény egyszerűbb erre fogni. Ők maguk mondják utana is, hogy amúgy ertelmesnek, okosnak tartanak, de inkabb a "bugyutabb" mellett kötnek ki, ahol nem kell folyton toppon lenni fejben
2021. okt. 22. 08:48
 6/24 A kérdező kommentje:

Vajon azok a nők mit szólnának ahhoz, ha tudnák, hogy azért vannak velük bizonyos pasik, mert bugyutának tartják őket?

2021. okt. 22. 08:54
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Passz, attól a lánytól kell megkérdezni, akivel emiatt vannak együtt :)

Nem azt mondom, hogy minden férfi ilyen, van aki igenis élvezi az intelligens nők társaságát és nem tudna egy "egyszerűbbel" kapcsolatban lenni. De ez kb 10ből 1 saját tapasztalat alapján.

2021. okt. 22. 08:59
 8/24 anonim ***** válasza:
39%
#6: téged sem az eszedert szeretnek, ugye?
2021. okt. 22. 09:09
 9/24 A kérdező kommentje:
Tévedsz. Azért szeretnek.
2021. okt. 22. 09:16
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
A barátom pár napja megjegyezte, hogy eddig mindig ő volt az okosabb fél a kapcsolataiban és új neki, hogy most én vagyok az (persze ez így nem igaz, a gyakorlati és üzleti kérdésekben sokkal jobb mint én). Neki ez kifejezetten tetszik - eddig legalábbis :D
2021. okt. 22. 09:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!