Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok szerelem nélkül élni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok szerelem nélkül élni?

Figyelt kérdés

Egy utopista szigeten, ahol nincsenek férfiak, csak nők?

De leszbikus szerelem sem létezik, semmi szerelem és szexualitás.

2021. okt. 21. 19:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%

a fúrások, a pletykák, az irigység...

Abba belegondoltál, hogy ezek 80%-a egy( vagy több) férfi miatt történik. Ha nincs férfi, nincs konkurencia, versengzés. :D

2021. okt. 21. 21:01
 12/23 A kérdező kommentje:

11

ez a 80% hasraütésszerű, nem pedig valid adat.

nőként mondom, h. a nők képesek fúrni a másikat akkor is, ha szebb, ha okosabb, ha sikeresebb, ha vékonyabb, ha ügyesebben süt, ha jobban öltözködik... szval a férfin kívül még bármiért.

de ha vannak ffiak, nem kényszerülsz arra, h. csak barátnőid legyenek, mert srácokkal is lehet haverkodni.

nekem több ffi. barátom is van, minden téren diszkrétebbek, kevésbé betartók, mint a nők.

2021. okt. 21. 22:27
 13/23 anonim ***** válasza:
83%

#12 Nem tudom, én csomó helyen voltam diákmunkán, ahol ott voltam fiatal, csinos egyetemistaként az idősebb pénztárosok, eladók, rosszabb élethelyzetben lévő nők között, és mindenkivel ki tudtam jönni.

Nem azt mondom, hogy nincs olyan nő, aki irigy a másikra, de nekem alapvetően mindig gyanúsak az olyan emberek, akik állítólag azért nem jönnek ki az emberiség ~50%-val (vagyis a saját nemükkel), mert mindenki csak rájuk irigykedik, meg őket fúrja. És mind azt hiszi, hogy ő aztán a kivétel, hiszen több férfi barátja is van. Kinek nincs?

2021. okt. 21. 22:39
 14/23 A kérdező kommentje:

13

az értő olvasás nem erősséged, én sehol nem írtam, h. személy szerint engem fúrnak, hanem azt mondtam, h. általánosságban fúrhatják a nők egymást.

azt meg pláne nem mondtam, h. egyetlen nővel sem jövök ki.

ismerek több olyan nőt, akik nem tudnak barátkozni fiúkkal, mert nem hisznek a ffi-nő barátságban.

2021. okt. 21. 23:24
 15/23 anonim ***** válasza:
a pénzre és anyagi javakra hajtó emberek tudnak.. de sok 10 év után nekik is le esik mi hiányzott igazán az életükből .
2021. okt. 21. 23:34
 16/23 anonim ***** válasza:
Most úgy őszintén,te mindenkibe szerelmes vagy, akivel dugsz? Még azt el tudom képzelni, hogy szexet talál az ember non-stop, ha akar, de szerelmet...én 40 múltam, de utólag visszanézve abban se vagyok biztos, hogy az kölcsönös szerelem volt, amit annak hittem életemben egyszer. Hogy én mit éreztem, tudom, de a másik ki tudja....szóval eddig is szerelem nélkül töltöttem az életem nagy részét, tehat úgy tűnik, tudok. Csak a kérdés így hangzik, mintha a szerelem olyan egyértelmű része lenne az ember életének
2021. okt. 22. 01:08
 17/23 anonim ***** válasza:
29%
Egy csomó nővel összezárva?Az a legrosszabb.Csinálnék egy tutajt aztán elhajóznék,hátha szembejön egy kalózhajó.
2021. okt. 22. 03:51
 18/23 A kérdező kommentje:

17

menekülnék veled...

2021. okt. 22. 11:05
 19/23 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket hívják pick me lányoknak nyugaton.
2021. okt. 22. 11:10
 20/23 anonim ***** válasza:
#18 ne gyere,mert ha nő vagy belöklek cápakajának🦈😂
2021. okt. 22. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!