Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelenthet ez a kijelentése?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez a kijelentése?

Figyelt kérdés

egy pasi, aki közeledett felém, egyik alkalommal azt írta nekem hogy: "aljasnak és egoistának kellett volna lennem."

mármint saját magára értve, hogy neki aljasnak és egoistának kellett volna lennie VELEM.

nem írta oda, hogy veled, de egyértelműen nekem szánta, hiszen csetelés során mondta.

egészen döbbenetes élmény volt ezt olvasni.

akkor épp vmit nem a szája íze szerint mondtam és talán kicsit neheztelt rám.

visszakérdeztem, ezt hogy értette, hiszen ez egy fenyegető mondat.

pár nap múlva azt mondta, spongyát rá, ne is beszéljünk róla, és folytatódott minden normálisan.

de ez a mondat azóta is eszembe jut, titokzatosnak érzem, mert nem értem, mire utalhatott vele.

mi amúgy nem járunk, csak beszélgetünk, van rokonszenv, de én nem vagyok belé szerelmes.

de úgy érzem, neki bejövök, bár ezt nyíltan sosem mondta, csak ahogy viselkedett velem, ezt leszámítva.

szóval ti mire vélnétek ezt a mondatot?

2021. okt. 20. 21:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%
Valószínűleg olyan nőnek tart, akit az aljadék pasik vonzanak.
2021. okt. 20. 21:51
 2/22 A kérdező kommentje:

1

ez hülyeség!

sosem szerettem az aljas embereket...

itt másról van szó.

a velem való bánásmódra utalt, hogy olyannak kellett volna lennie velem: aljasnak és önzőnek.

2021. okt. 20. 21:55
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Igen, mert akkor talán nem csak chatelgetnél vele, hanem akarnál is tőle valamit. Nyilván valami nagyon kedves, jól nevelt fiúnak tartja magát, akire emiatt (szerinte) nem vagy kíváncsi. Szerintem egyértelmű.
2021. okt. 20. 21:59
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
ilyent akkor gondolhat, ha valamiért eltávolodtál tőle és bánja, hogy nem vett el tőled többet, amíg volt rá lehetősége
2021. okt. 20. 22:00
 5/22 anonim ***** válasza:
74%

Valószínűleg rájött, hogy az élet szar, és most azon gondolkodik, hogy hogyan lehetne előrébb. Amihez az kell, hogy mindenkin átgázolj, ne törődj mások érzéseivel és szarj bele mindenbe, csak a törtetés legyen a szemed előtt. Nem véletlenül érvényesülnek - átlag felett - a pszichopaták és a szadisták.

De remélhetőleg majd kijön ebből a gondolatból és rájön, hogy az életben egy dolog nincs: remény. Akkor majd leáll ezekkel a dumákkal.

(Az írásképed elég szörnyű, nem kellene minden félmondat után entert ütni...)

2021. okt. 20. 22:04
 6/22 A kérdező kommentje:

hát nekem ez egyáltalán nem egyértelmű.

amúgy ő mondta, még ezt megelőzően kicsivel, h. sima barátságot akar csak.

aminek én örültem, mert nem az esetem.

2021. okt. 20. 22:05
 7/22 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván savanyú neki a szőlő, mert te beraktad a,, csak barát" kategóriába,onnan kitörni pedig nem igazán tud.
2021. okt. 20. 22:10
 8/22 A kérdező kommentje:

7

nem érted? ő mondta, h. köztünk csak barátság lehet.

én nem tartottam fontosnak ezt így kimondani, mert evidens volt, h. más szóba sem jöhet.

teljesen magától mondta, h. kizárólag barátság lehet.

2021. okt. 20. 22:20
 9/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, de ha ilyen megfordult a fejeben az nem jo, nekem frusztraltnak tunik, vagy megsertodhetett valamin. Milyen barat az ilyen?
2021. okt. 20. 22:59
 10/22 A kérdező kommentje:

igen, szó szerint ijesztő.

és sunyi is, mert hiába kértem, h. ezt magyarázza meg, szőnyeg alá söpörte.

2021. okt. 20. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!