Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez a kijelentés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez a kijelentés?

Figyelt kérdés
A lány, akivel minden a lehető legjobban alakul, egyik este, mikor találkoztunk, a buszon melengetni kezdte a kezem, bármilyen nyálasan is hangzik. De egy idő után elengedte, holott simán foghattuk volna egymás kezét (mászkáláskor szoktuk is), de ő ezt mondta: "nem ez az én hivatásom, hogy a kezed melengessem"
2012. ápr. 3. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
az ilyen kis gesztusok alapból a fiú dolgai lennének. pl ha a lány fázik, akkor a fiú odaadja a kabátját. nem fordítva. alapból a férfi az erős, a védelmező... és a lány is rájött erre közben, hogy ennek pont fordítva kéne lennie, neked kéne pasiként viselkedni, nem neked. azt várta, hogy te melengesd őt.
2012. ápr. 3. 18:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Én oda szoktam adni neki a kabátom, meg ilyenek. De azért szerintem a buta protokoll-dolgokat a szituáció felülírhatja. A kezem nekem volt szétfagyva, nem neki.
2012. ápr. 3. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!