Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne olyan nő most az életedben akivel el tudnád képzelni a közös jövőt?
Lett volna, de nem realizálódott.
Kilépett az életemből három hete, és úgy alakította, hogy minden szálat elvágott, ne is keressem.
Nehezíti a dolgokat, hogy én kapcsolatban élek...
Az fogott meg benne, hogy annyira más volt, mint az általam ismert nők, mindig meg tudott lepni, voltak nagyon pozitív és legutóbb nagyon negatív meglepetései.
Rendkívül intelligens volt és tehetséges, mindehhez meg nem egyszerűen szerény, hanem kifejezetten önbizalomhiányos.
Tudott vagány lenni és sebzett, erős és esendő... roppant izgalmas volt, talán ez a legpontosabb jelző rá.
Most egyrészt nagy haragot érzek iránta, de tett is róla, hogy nehezteljek rá a végén, meg valami ürességet is érzek, hogy kikerült az életemből és már többet nem beszélhetünk.
#1 ha kapcsolatban vagy, akkor minek foglalkozol egy másik nővel?
Komolyan már mennyi suttyó pasi van -.-
Számomra lenne, de az illető(k) foglaltak. Egyessel ellentétben én egész életemben facér voltam és az is vagyok.
Ami megfogott benne az a külsőn kívül a közvetlenségük és az intelligenciájuk. Nekem fontos, hogy mély beszélgetéseket tudjak a másikkal folytatni, illetve, hogy mindenhez tud valamit mondani, széles a látóköre. Eddig nem sok lány felelt meg ennek akiket megismertem, talán összesen volt 10 ilyen, abból már csak párral tartom a kapcsolatot és ahogy említettem, abból 2 olyan, hogy ha szingli lenne azonnal próbálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!