Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan ember az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan ember az életedbe, aki évekre, évtizedekre a hatása alá vont?

Figyelt kérdés

Mindegy, hogy plátói, vagy beteljesült :)

Szóval, olyan emberkék történeteire lennék kíváncsi, akiket valaki valamivel megbabonázott.

Nem szokásos szerelem, hanem mikor érzed, hogy ő olyan.... másik dimenzió

Tudod mi volt az, amivel ilyen hosszú időre magára láncolt ?

2021. márc. 19. 15:16
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*magához :) bár lehet magára is :D
2021. márc. 19. 15:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Mindenki, aki megtetszett, arra igaz ez.

2021. márc. 19. 15:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Évek múltán sem tud az érzés elmúlni. A másik dimenzió jó szó rá. Mintha nem is ugyanaz az ember lennék, mikor vele vagyok. Voltam inkább, mert már nem vagyunk együtt, csak néha futunk össze és olyankor arra a pár percre is mintha kiszakítottak volna ebből az univerzumból...
2021. márc. 19. 15:20
 4/14 A kérdező kommentje:

Én voltam párszor szerelmes, nem sokszor, nem vagyok az a sűrűn szerelmes típus. Volt pár plátói is, akiknél az emlék kicsit keserédesebb, de konkrétan nekem egy olyan ember volt az életemben eddig, aki valami nagyon különleges hatással volt rám.

Szeretnék itt kérni magyarázatot rá :) de még én sem tudom pontosan megmondani, miért különlegesebb ez az egy, mint a többi.

De hogy más volt, nekem más, az biztos, mintha régebbről kötődnék hozzá, jóval régebbről, mint ez az élet.

Mintha külön világban lettem volna. Ő olyan volt, mint a drog.

Csak lestem a mozdulatait, néztem az arcát, a mimikáját, hallgattam a hangját. Főleg mikor nem tudta, hogy nézem, mert épp elmerült valamiben.

Furcsa, hogy ilyen emberekkel összehoz a sors, mert a találkozásunk is teljesen véletlen volt :)

2021. márc. 19. 15:26
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a legtobben mast irnak, mint a valosag.

Azota tarto leszaro hatas van, inkabb.

2021. márc. 19. 16:45
 6/14 A kérdező kommentje:
Hogy mi ?
2021. márc. 19. 17:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Van és egyáltalán nem bánom, hogy van, bárhogy is alakuljon az élet. Itt egy kicsit magasztosabb dologról van szó, mint sima emberi kapcsolat...
2021. márc. 19. 17:53
 8/14 A kérdező kommentje:
Én sem bánom. Szeretek szeretni, és ritkán érzek így, sőt, így még eddig talán nem. Fáj, hát fáj, de ez is kellett
2021. márc. 19. 17:57
 9/14 anonim ***** válasza:

Én alapvetően nagyon ritkán és nagyon hamar ellobbanóan szerető típus vagyok. Szerelmes még sosem voltam, kicsi az igényem a szexre, nehezen kötődöm, ezért inkább fejben lehet lenyűgözni. Ha valaki elég intelligens, ha valaki okos, semmi más nem érdekel, hetekre is képes akár megbabonázni.

Időnként szokott lenni hagyományos kapcsolatom, olyan, ami hasonlít a többi emberére, szex és kézen fogva sétálás, de nem azért, mert igényem van rá, hanem mert úgy vélem, ez az elvárás. Viszont ha közben találok egy olyat, aki másképp bilincsel le, egy szó nélkül szakítok a pasimmal, és tátott szájjal bámulom a másikat :)

Életem során kétszer volt olyan, amikor hosszabban lenyűgözött valaki.

Én szellemi orgazmusnak hívom az ilyen élményt :)

2021. márc. 19. 18:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, több mint szerelem, de sajnos csak az én részemről. Nagyon régóta tart, és sajnos nem múlik. Hiába próbálom kizárni az életemből, nem gondolni rá, elkerülni és minden egyéb praktika, sajnos az életem része lett. A mennyország és a pokol megtestesítője, mégis nagyon jó érzés. Régóta nem beszélünk, mégis néha halom a hangját, vagy látom az arcát, a mosolyát. Voltam szerelmes nem egyszer, és nem vagyok tini sem.
2021. márc. 19. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!