Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg őszinte az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg őszinte az ember ittas állapotban?

Figyelt kérdés
Szóval ittas állapotban, szerelmet vallott nekem, és nem tudom eldönteni, hogy most vegyem komolyan mert olyankor a legőszintébb az ember, vagy abszolút ne vegyem komolyan mert részegen ugye mindenkit szeretünk?
2021. febr. 7. 12:14
 1/8 noone91 ***** válasza:
97%
Én már lánykérést is akartam részegségből fakadó hirtelen felindulásból. Ne vedd komolyan. Semmi extra.
2021. febr. 7. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd komolyan. Szeretünk mindenkit olyankor. Persze, mivel magunknál sem vagyunk és sz*runk bele mindenbe. Ez nem őszinteség.
2021. febr. 7. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Arra lenne ez jó, hogy megtörjön a jég. Szóval ha utána is keres vagy valami, akkor akár lehetne valós. De csak ha ennyi így magában akkor nem túl esélyes.

Az tuti, hogy minden amit mond az ember részegen az nem komoly :D szerintem ez a részeg őszinte ez inkább azt jelenti, hogy gátlások nélkül beszél mindent, ami eszébe jut. Viszont mindenféle eszébe jut :D

2021. febr. 7. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

"Borban az igazság.", de "A kivétel erősíti a szabályokat."

Téged tud vonzani egy részeg valaki? Mi lesz, ha rászokik?

Ismerkedjetek, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást (és figyeld mikor, mennyit iszik).

Ffi.

2021. febr. 7. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Vagy zsiványabb!
2021. febr. 7. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A ritka kivételek között vagyok, akinek nem változtatja meg a tudatállapotát az alkohol. Sőt más kábítószerek sem sajnos. (Ez azért gáz, mert egy vastagbél tükrözésnél, hiába kábítanak Dramadol-lal, ha nem hat. Így igencsak fájdalmas. Hasi műtét után sem hatott a morfium. A diklofenák ellenben annál inkább.)
2021. febr. 7. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis...

Itt vagyok én, akinek egy random ismerőse részegen megkérte a kezét. Másnap bocsánatot kért, soha többé nem beszéltünk. Ne vedd komolyan.

2021. febr. 7. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:
39%
Jobban kimondja a frankót, az tuti.
2021. febr. 7. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!