Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan az életedben akire külsőleg is azt mondtad, azért a te nagy Ő-d mert mintha neked "készítették" volna?
Figyelt kérdés
Nem tudtad elképzelni, hogy más jobban illene mellé mint te?
Olyan emberek válaszaira vagyok kíváncsi, aki inkább már harmincasok, és voltak már szerelmesek, de egyszer csak jött valaki, akinél nem is tudtátok hol lehetett eddig.
Hogy alakult?
Ez kölcsönös volt, ez az érzés?
2021. ápr. 28. 21:38
1/20 anonim válasza:
Volt. Úgy tudom, hasonlóan gondolja. Évekig legalább is ezt mondta. De aztán mégis külön váltak útjaink. De az új párja mellől is ezt mondta, persze nem ilyen megfogalmazásban.
2/20 anonim válasza:
Hát aki külsőleg a nagy Ő számomra, ahhoz mérföldekkel szebb nők illenének, mint én.
3/20 A kérdező kommentje:
1 miért nem lett több?
2 ne már :/ biztos szép vagy :)
2021. ápr. 28. 21:51
4/20 anonim válasza:
Volt, egy átlagos alkatú, szélesebb csípőjű, szomorúszemű, sötét göndörhajú, székely leányzó volt. Fél évig együtt voltunk, majd élete állását megkapta másik országban, távkapcsolatban vergődtünk pár hétig és annyi volt. De azóta nagyon lefogyott és már nem is tetszik. :)
5/20 A kérdező kommentje:
Ismétlem
Nagy Ő-t kérdezek, nem kicsit
2021. ápr. 28. 22:02
6/20 anonim válasza:
Miért nem lett több? Ezt hogy érted? Évekig együtt voltunk. Majd szakítottunk,sajnos. Én még érzek iránta és tudom, hogy ő is irántam. Beszéltünk azóta, bár nem sokszor. És a tudtomra adta, hogy még mindig úgy néz rám, mint a nagybetűs...
7/20 A kérdező kommentje:
Ezt kérdeztem
Miért lett vége?
2021. ápr. 28. 22:20
8/20 anonim válasza:
Igen, az új futárunk.
Nem lesz semmi.
9/20 anonim válasza:
Más irányba változtunk az évek alatt.
10/20 A kérdező kommentje:
8 milyen a futár? :)
9 sajnálom
2021. ápr. 28. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!