Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan az életedben akire külsőleg is azt mondtad, azért a te nagy Ő-d mert mintha neked "készítették" volna?
Nem tudtad elképzelni, hogy más jobban illene mellé mint te?
Olyan emberek válaszaira vagyok kíváncsi, aki inkább már harmincasok, és voltak már szerelmesek, de egyszer csak jött valaki, akinél nem is tudtátok hol lehetett eddig.
Hogy alakult?
Ez kölcsönös volt, ez az érzés?
13
Mi fogott meg benne annyira, hogy még a mostani párod mellett is feltűnt?
Honnan tudod hogy nem lenne semmi?
Kb minden. A szeme, a hangja, a haja, a feje úgy egészben, a modora, a kedvessége (de ez félrevezető, mert nekik ez munkaköri kötelesség), ahogy mozog és szerintem az illata is. Nem a parfüm. Hanem ugye maga a test illata. Mostani barátomét is imádom.
De ha közel hajolok a futárhoz, utána nagyon feldobódok, mint valami drog.
Ja hát szerintem fiatalabb, biztosan van nője, barátomat meg nem fogom átverni, szakítani meg nem tudom mikor fogunk. Sajnos van egy eléggé közös kis világunk, ezt újra nem fogom tudni felépíteni mással és nem is akarom összebarmolni egy félrelépéssel. Ennyi. Közben meg alig várom, hogy legalább lássam a futárt. Majd elmúlik.
15 mi az hogy a mozgása?
Honnan látod mikor a kapuhoz megy? :D
Vagy mikor megy el stírölöd a fenekét?
Mert ha riszálja, lehet neked szól :D
Amúgy nem maszkban van?
mi az hogy a mozgása?
Ahogy átadja a dolgokat, ahogy megy, meg volt, hogy láttam ahogy pakol.
Nem riszálja. :D
Nem hord maszkot. Mondjuk ez nekem kicsit aggályos, de most már mindegy bakker, a héten is odahajoltam közel. Hát lehet jövő héten már nem a futáron fogok filózni hanem a lélegeztetőn. Heh.
Jó sűrűn rendelsz :D
Hány éves vagy?
Nem rendelek sűrűn. Sőt. Már idősebb vagyok, pontos kort nem szeretnék írni, ne haragudj.
Aki lepontozott, az megindokolná miért?
Ja tudom, itt mindenki tökéletes életet él, centire kimérve minden érzelme, soha nem hibázik. Leírtam, hogy nem csalom meg.
Nem én pontoztalak le, én jókat derülök :)
Csak azért kérdeztem, hogy mennyi vagy, hogy tudjam miért zavar a korkülönbség. Ez olyan mint egy amcsi filmben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!