Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel várjam haza a szerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel várjam haza a szerelmem ha megint elment inni ?

Figyelt kérdés

Minden meccs után szétcsapja magát én már bőgni tudnék.

Készítek holnap húslevest meg rakok az ágyam mellé ásványvizet meg savlekötöt.

2021. okt. 16. 21:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
94%

Jajjj ezért szeretem ezt az oldalt!

Annyit lehet nevetni 😂😂😂

2021. okt. 16. 22:56
 52/62 anonim ***** válasza:
Kamu. A kérdés, amit utánzol, teljesen más stílusban íródott és ott a kérdező sem adta a hülyét, mint te.
2021. okt. 16. 23:10
 53/62 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés, sajnos igaz. Nem utánzok semmit tényleg így van. Másnak vicces pedig szerintme meg lehet nézni ki az aki tökéletes hibàtlan mert olyan nincs!!!
2021. okt. 17. 03:54
 54/62 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindenkinek vannak hibái, a kérdés csak az, hogy te milyen hibákkal tudsz együtt élni. Én pl. el tudom fogadni ha valaki kicsit rendetlenebb, vagy válogatós a kaját illetően, esetleg kissé feledékeny. De hogy egy alkoholfüggő nem lépné át a küszöbömet, az fix! Nekem elég volt az apám.

Azt írtad, hogy te már bőgni tudnál a helyzet miatt, szóval ez neked sem jó. Te is tudod mi a megoldás, csak valószínűleg még nem mersz szembenézni vele.

Tudom javasolni, hogy sétálj el egy-egy kocsma előtt és nézz be. Ott fognak ülni a régi "bútordarabok" és ilyen lesz egyszer a párod is. És igen, megesik, hogy az ilyeneknek van otthon feleségük. Ezek a nők többségében kapcsolatfüggők, nem mernek lépni. Ha neked is megfelel az ilyen élet, maradj a sráccal, ha nem . . . Őt nem fogod tudni megváltoztatni, de szerintem ezt te is tudod.

2021. okt. 17. 08:51
 55/62 A kérdező kommentje:
54. Én tényleg nem azért írtam csak pl a csapattársai is szinte mind mennek ilyenkor inni,8-9 en. Es a legtöbb kapcsolatban van van aki családos. Akkor csak ő a hunyó ebben ? Az idősebb helyieket nem ismerem nemtudok így erre mit mondani. Az ő szülőfalujában élünk .
2021. okt. 17. 09:33
 56/62 anonim ***** válasza:

Az én apám is családos volt, meg a többi alkesz haverja is. Sőt, beléptek a helyi polgárőrséghez, amiről nyílt titok volt, hogy az egyik fele a kocsmázásra a másik a fele meg a nőzésre használja alibinek. A párod esete nem egyedi, annyi ilyen van, hogy Dunát lehetne belőlük rekeszteni. Nem is kell ismerned a többit, bőven elég rájuk nézni. Amelyiknek még van munkája, az munka után ül állandóan a kocsmában, amelyik már nem dolgozik, az pedig nyitástól zárásig ott van.

És nem tudom, hogy hallottad-e már a párodtól, de előbb-utóbb fogod, ha megpróbálod leszoktatni, hogy ő nem papucs, neki ne parancsoljon egy nő. Csak mert ez is bevett duma ezekben a körökben, és a haverok egymást zrikájlák vele.

2021. okt. 17. 09:49
 57/62 A kérdező kommentje:
56 Nem szokott ilyesmit mondani, én nem azért, hogy védjem hanem tény, rendesen dolgozik nem a munka rovására megy. De a meccs meg a haverok az fontos :(
2021. okt. 17. 09:57
 58/62 anonim ***** válasza:
Persze, van ilyen is, az én apám is állandóan dolgozott és még a mai napig is dolgozik. De a maradék szabadidejét akkor is és most is a kocsmában tölti. Igaz, akkoriban kevesebbet, aztán fokozatosan egyre többet. Aztán szerencsére elváltak a szüleim, és most apámnak olyan párja van, akinek nincs baja piálással, valószínűleg azért, mert időnként ő is csatlakozik hozzá.
2021. okt. 17. 10:09
 59/62 anonim ***** válasza:
A cuccaival az ajtó előtt.
2021. okt. 17. 10:21
 60/62 A kérdező kommentje:
59 Közös a ház, így kidobni nem igazán lehetne ha akarnám se.
2021. okt. 17. 10:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!