Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel várjam haza a szerelmem ha megint elment inni ?
Minden meccs után szétcsapja magát én már bőgni tudnék.
Készítek holnap húslevest meg rakok az ágyam mellé ásványvizet meg savlekötöt.
Jajjj ezért szeretem ezt az oldalt!
Annyit lehet nevetni 😂😂😂
Igen, mindenkinek vannak hibái, a kérdés csak az, hogy te milyen hibákkal tudsz együtt élni. Én pl. el tudom fogadni ha valaki kicsit rendetlenebb, vagy válogatós a kaját illetően, esetleg kissé feledékeny. De hogy egy alkoholfüggő nem lépné át a küszöbömet, az fix! Nekem elég volt az apám.
Azt írtad, hogy te már bőgni tudnál a helyzet miatt, szóval ez neked sem jó. Te is tudod mi a megoldás, csak valószínűleg még nem mersz szembenézni vele.
Tudom javasolni, hogy sétálj el egy-egy kocsma előtt és nézz be. Ott fognak ülni a régi "bútordarabok" és ilyen lesz egyszer a párod is. És igen, megesik, hogy az ilyeneknek van otthon feleségük. Ezek a nők többségében kapcsolatfüggők, nem mernek lépni. Ha neked is megfelel az ilyen élet, maradj a sráccal, ha nem . . . Őt nem fogod tudni megváltoztatni, de szerintem ezt te is tudod.
Az én apám is családos volt, meg a többi alkesz haverja is. Sőt, beléptek a helyi polgárőrséghez, amiről nyílt titok volt, hogy az egyik fele a kocsmázásra a másik a fele meg a nőzésre használja alibinek. A párod esete nem egyedi, annyi ilyen van, hogy Dunát lehetne belőlük rekeszteni. Nem is kell ismerned a többit, bőven elég rájuk nézni. Amelyiknek még van munkája, az munka után ül állandóan a kocsmában, amelyik már nem dolgozik, az pedig nyitástól zárásig ott van.
És nem tudom, hogy hallottad-e már a párodtól, de előbb-utóbb fogod, ha megpróbálod leszoktatni, hogy ő nem papucs, neki ne parancsoljon egy nő. Csak mert ez is bevett duma ezekben a körökben, és a haverok egymást zrikájlák vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!