Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel várjam haza a szerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel várjam haza a szerelmem ha megint elment inni ?

Figyelt kérdés

Minden meccs után szétcsapja magát én már bőgni tudnék.

Készítek holnap húslevest meg rakok az ágyam mellé ásványvizet meg savlekötöt.

2021. okt. 16. 21:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:
20 Nem vagyok csicska csak szerelmes.
2021. okt. 16. 21:36
 22/62 anonim ***** válasza:
96%
Pakold össze a cuccait.
2021. okt. 16. 21:37
 23/62 anonim ***** válasza:
95%
Kamu!!!!!!
2021. okt. 16. 21:38
 24/62 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem elvakít és nem látod a valóságot! Ez a baj! Ha nagyon szeretne Téged, akkor nem menne haza mindig ittasan. Ha el is menne a barátaival inni, akkor nem kell részegen hazamenni.

Én a helyedbe inkább kijózanodnék, hogy hol és kivel is vagyok tulajdonképpen! milyen jövőt vársz így el, aki mindig iszik!? Hidd el, az olyan emberrel való kapcsolattal, aki mindig iszik, annak csak rossz vége lesz!

2021. okt. 16. 21:39
 25/62 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Senki se hibátlan és én szeretem és meg akarom oldani ezt )
2021. okt. 16. 21:41
 26/62 anonim ***** válasza:
98%
Attól még kamu, hogy odaírod hogy nem kamu. 😊
2021. okt. 16. 21:43
 27/62 A kérdező kommentje:
26 Nem, nem az. Aki ismeri az előzményeket is, tudja hogy nem kamu.
2021. okt. 16. 21:44
 28/62 anonim ***** válasza:
97%

Remélem kamu és nem vagy ennyi ostoba!

Nagyon bízom abban is, hogy nincs gyereketek!

2021. okt. 16. 21:45
 29/62 anonim ***** válasza:
100%

Várd nyugodtan húslevessel, savlekötővel, meleg öleléssel. A te dolgod, hogy b@szod el a saját életed. Egy dolgot ne tegyél kérlek: ezzel az emberrel ne vállalj gyereket!

Én egy ilyen kapcsolatba születtem, és a tesóm is. Apám egy nagyon jóképű pasi volt, csakhát ő is szerette (szereti) a sört meg a vodkát. Meg amúgy nem rossz ember. Csak szeret inni. De nem számított, nagy volt a szerelem, sajnos jó sokáig tartott. Anya 19 év után eszmélt rá, hogy sosem leszünk mi az első helyen ha választani kell a pia és a családja között.

Lehet neked is fog kelleni ennyi idő, de lehet, hogy több kell majd vagy ha szerencséd van, elég lesz kevesebb is. De ezt ne kényszerítsd rá egy gyerekre sem!!!

34N

2021. okt. 16. 21:47
 30/62 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de ez szánalmas.Nagyon fiatal lehetsz még,ezzel te egyáltalán nem motiválod,sőt még jobban beletaszítod,hogy ez az apukám csináld így helyes.Van mikor tényleg segíteni kell a párunkat ,de ez az eset nem az.
2021. okt. 16. 21:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!