Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel várjam haza a szerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel várjam haza a szerelmem ha megint elment inni ?

Figyelt kérdés

Minden meccs után szétcsapja magát én már bőgni tudnék.

Készítek holnap húslevest meg rakok az ágyam mellé ásványvizet meg savlekötöt.

2021. okt. 16. 21:02
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
96%

#28-as... ha éppen nincs is nekik, akkor majd lesz. Nem is egy.

De az a szomorú, hogy neki is van szavazati joga, valahol talán dolgozik is és érvényesül valahogy az életben. Van öntudata, és ő minősítget másokat...

Szóval ha ez nem kamu, (de az) akkor a kistérségi magyar valóságot tükrözi.

Ez olyan "mi kis falunk"-os... Ahol Szifon és felesége rövid történeteit olvashatjuk. 😂

2021. okt. 16. 21:48
 32/62 anonim ***** válasza:
100%

#24-es vagyok. Akit eddig ismertem és ivott, annak a családi élete mind katasztrófálisan végződött, mert a végén már olyan szintre sülyedt az italozás, hogy a családon belüli erőszak, kizsákmányolás óriási mértékeket öltött. A nő már menekülni sem tudott! Szerencsére, csak 1-2 ilyen volt, akiről tudtam, de ott a nő élete egy pokollá vált.

Még egyszer írom, nagyon gondold át és ne a szerelmet nézd, mert az elvakít jelenleg! Gondold át, mi lesz ebből 10 év múlva és mivé leszel mellette 10 év múlva.

Ha van eszed, akkor most menekülsz és nem 10 év múlva!

2021. okt. 16. 21:49
 33/62 A kérdező kommentje:

29 Nincs gyerekünk.

30 Miért akkor mit kellene tennem? Mi volna a helyes ? Tényleg szeretem őt!

2021. okt. 16. 21:52
 34/62 A kérdező kommentje:
31 Nem kell valakit ok nélkül sértegetni. Szerintem más sem tökéletes , hibátlan ember nem létezik.4
2021. okt. 16. 21:53
 35/62 A kérdező kommentje:
32 De én tényleg Szwretem őt ! Olyan mint egy herceg ha látnátok, és ő is szeret engem csak az italt is szereti.
2021. okt. 16. 21:54
 36/62 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem, Téged annyira elbolondít a szerelem, hogy nem látod jelenleg ennek az italozásnak a jövőbeni iszonyatos káros hatását. A szerelem szép dolog és nagyon jó. Neked azt kellene erőltetni, hogy ne menjen el inni, hanem maradjon melletted. Sőt! Az italt, a minimálisra cökkenteni!
2021. okt. 16. 21:56
 37/62 A kérdező kommentje:
36 Meccsre mindenképp megy csak utána a többiek is isznak ! És nem rohan haza. Meg azon gondolkodtam Caak engem zavar ? 12ből vagy 8-9 fő mindig mennek inni.
2021. okt. 16. 21:58
 38/62 anonim ***** válasza:
100%
30 as vagyok nem kéne pátyolgatni úgy ki használ mint a sicc.De csináld csak egyenes úton vagy a felmosórongy felé.Tartásod legyen már.Az hogy valaki beteg tényeleg meg van fázva vagy szarul van akkor igen odaállok és húsileves meg minden,de amikor a saját baromsága miatt vágja tacsra magát azt biztos nem tolerálnám,szenvedjen a baromsága miatt és kutasson magának savlekötőt,mert ez nem betegség,hanem hedonizmus.
2021. okt. 16. 22:01
 39/62 anonim ***** válasza:
100%
Jót írnak az első kommentek, miért nem tudod kérdező elfogadni, hogy ez így nem jó élet? Szeretsz szenvedni?
2021. okt. 16. 22:01
 40/62 A kérdező kommentje:
38 De ha valakit szeretek akkor nem tudom nézni, hogy szenved ! Legyen ez épp a párom vagy anyukám vagy bárki olyan.
2021. okt. 16. 22:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!