Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel várjam haza a szerelmem ha megint elment inni ?
Minden meccs után szétcsapja magát én már bőgni tudnék.
Készítek holnap húslevest meg rakok az ágyam mellé ásványvizet meg savlekötöt.
#28-as... ha éppen nincs is nekik, akkor majd lesz. Nem is egy.
De az a szomorú, hogy neki is van szavazati joga, valahol talán dolgozik is és érvényesül valahogy az életben. Van öntudata, és ő minősítget másokat...
Szóval ha ez nem kamu, (de az) akkor a kistérségi magyar valóságot tükrözi.
Ez olyan "mi kis falunk"-os... Ahol Szifon és felesége rövid történeteit olvashatjuk. 😂
#24-es vagyok. Akit eddig ismertem és ivott, annak a családi élete mind katasztrófálisan végződött, mert a végén már olyan szintre sülyedt az italozás, hogy a családon belüli erőszak, kizsákmányolás óriási mértékeket öltött. A nő már menekülni sem tudott! Szerencsére, csak 1-2 ilyen volt, akiről tudtam, de ott a nő élete egy pokollá vált.
Még egyszer írom, nagyon gondold át és ne a szerelmet nézd, mert az elvakít jelenleg! Gondold át, mi lesz ebből 10 év múlva és mivé leszel mellette 10 év múlva.
Ha van eszed, akkor most menekülsz és nem 10 év múlva!
29 Nincs gyerekünk.
30 Miért akkor mit kellene tennem? Mi volna a helyes ? Tényleg szeretem őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!