Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit dobnál el életed szereleméért? Mit nem dobnál el még a nagy szerelemért sem? Pl.: A hazádat? A vérrokonaidat? A vagyonodat? Az egészséged? A gyermeked?
A rokonaimhoz nem ragaszkodom, így ha a velük való kapcsolattartásról vagy találkozásról le kéne mondanom, az nem lenne nagy áldozat sőt.
Munkahelyet, várost sőt országot is váltanék szívesen, ha tényleg a nagy Ő lenne az, akiért :)
Gyerekem nincs és nem is akarok, de ha lenne, biztosan nem áldoznám fel senkiért, hanem őt szeretném a legjobban értelemszerűen.
A többi (egészség, vagyon) hülyeség, ha ezeket feláldoznám, teljesen kiszolgáltatott helyzetbe kerülnék, ami valószínűleg a párkapcsolatot is tönkretenné.
Akiért el kell dobnom dolgokat, az nem életem szerelme.
Például a hivatásomat, az autonómiámat, az egészségemet és a szüleimet soha. A többiről lehet beszélgetni, adok kölcsön pénzt, beszállok a közösbe, Magyarország meg egy kupac szar és nem jelent sokat a szememben amúgy sem... Gyerekem meg nincs. Szóval van, ami nem érdekel, de ami az egyéniségem és önállóságom adja, abból nem engedek. Láttam elég embert erre csúnyán rábaszni. Aki szeret, nem kér ilyet tőlem.
Az tutifix, hogy a gyerekeimet egyetlen fasz miatt se dobnám el. Ha nem jön ki velük normálisan, repül a pasi. De igazából a házamat, vagyonomat se. Miért tenném? Max azt tudom elképzelni, hogy van neki is háza/pénze, nekem is egy ingatlanom, én ezt eladom, és felesben veszünk egy közöset, a többi pénzt pedig szépen elteszem. Az egészségemet? Annyit pláne nem ér egy sem.
Írom ezt úgy, hogy amink jelenleg van, azt 100%-ban együtt teremtettük meg a férjemmel, 20-21 évesen, teljesen csupasz seggel jöttünk össze. Vele minden közös. De egy esetleges válás után, új kapcsolat esetén én már nem közösködnék, pláne, hogy 2 gyerekem is van, hármunk érdekeit tenném előre, nem tenném az új pasival közösbe semmilyen vagyonomat. Természetesen tőle se várnám ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!