Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon vonzódok a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzódok a párom testvéréhez. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk 1 éve. Ahogy összeköltöztünk, úgy kezdtek kiütközni az ellentétek. Kiábrándultam belőle egy kicsit, de küzdeni akartam. Pár hete megkeresett a külföldről hazaköltöző öccse. Első látásra nagyon vonzódunk egymáshoz. Nagyon tetszik nekem. Mit kéne tennem? Szakítsak a párommal?

Én 23/l, párom 30, a testvére 28

2021. okt. 13. 09:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%

már nem vonzódsz hozzá, akkor szakíts

az öccsét meg hagyjad békén

2021. okt. 13. 09:49
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
És a faterral mi a helyzet?
2021. okt. 13. 09:50
 3/19 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces... Az apukájuk meghalt.
2021. okt. 13. 09:51
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Ebbű baj lesz romnyi!
2021. okt. 13. 09:54
 5/19 anonim ***** válasza:
87%
Öccsenek van egy kis esze többet ér a tesója mint egy bizonytalan romànc, de majd a golyói eldöntik
2021. okt. 13. 09:54
 6/19 anonim ***** válasza:
87%

Mindenképp szakíts a pároddal, és nyugodtan járj a tesójával, ha szeretnél és belemegy, ezt nekik kell lerendezni egymásközt. Vonzalomról nem tehetsz, engem nem vinne rá az erkölcsöm, de ha úgy érezném, hogy csak vele lehetek boldog, pár hónap várakozás után adnék egy esélyt a dolognak.

Ismerek olyan srácot, aki egy testvérpár mindkét tagjával járt, elég szemét dolog a tesótól, még csak nem is volt szerelmes.. A srácot senki sem okolta.

2021. okt. 13. 09:55
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Vonzalomról senki nem tehet, de a rongy jellemről igen.

És ezt úgy mondom, hogy én konkrétan szerelmes is voltam a nővérem akkori párjába...

2021. okt. 13. 09:59
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen szakíts, mert már nem szereted a párod.

A folytatás viszont a testvérektől függ. A bátyja mennyire viseli el, hogy mostantól az öccsével vagy.

De lehet ha szakítasz már nem lesz annyira izgalmas szabad madárként öcsit hódítgatni, ezt majd meglátod.

De mindenképp az a tisztességes ha szakítasz. Ne csinálj gerinctelenséget!

2021. okt. 13. 10:02
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem történt köztünk semmi az öccsével, de én is úgy gondolom, hogy eltűnök mindkettőjük életéből. Köszi a válaszokat mindenkinek.
2021. okt. 13. 10:06
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
jobban is teszed, ha felszívódsz, undorító volt még olvasni is
2021. okt. 13. 10:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!