Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom, tetszem e a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, tetszem e a tanáromnak?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok, estin tanulok szakmát. Van egy férfi tanárom, aki tetszik nekem, és nem tudom tetszem e neki, vagy csak én gondolok ebbe bele többet, mint ami.

A lényeg a lényeg, többször vettem észre, hogy dolgozatírás vagy jegyzetírás közben mikor hirtelen félnézek, akkor épp engem nézett. Legutóbb amikor vittem ki a dolgozatot neki és mentem vissza a helyemre leülni, szinten láttam hogy nézett amíg sétáltam vissza a helyemre. Amikor magyaráz van hogy fél perc percig csak a szemembe néz és úgy mondja az anyagot. Ez számít szemezésnek vagy sem? 😀 nagyjából ennyi ami történt eddig.

Hogyan lehetnék biztosabb a dologban?

2021. okt. 12. 22:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
1es, nem veletlenul jar esti iskolaba 29evesen..
2021. okt. 13. 08:29
 12/12 anonim válasza:
Nem tudjuk a kérdező helyzetét, nem tudjuk milyen a külseje, nem ismerjük a tanárt. Számtalan olyan helyzetet láttam már hogy egy férfinak megtetszett egy nő. Tök mindegy hogy ki hol volt vagy milyen beosztásban. Ha ti itt csak negatív dolgokat tudtok írni, az azért van mert veletek ilyen sosem esett meg 😉
2021. okt. 13. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!