Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom, tetszem e a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, tetszem e a tanáromnak?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok, estin tanulok szakmát. Van egy férfi tanárom, aki tetszik nekem, és nem tudom tetszem e neki, vagy csak én gondolok ebbe bele többet, mint ami.

A lényeg a lényeg, többször vettem észre, hogy dolgozatírás vagy jegyzetírás közben mikor hirtelen félnézek, akkor épp engem nézett. Legutóbb amikor vittem ki a dolgozatot neki és mentem vissza a helyemre leülni, szinten láttam hogy nézett amíg sétáltam vissza a helyemre. Amikor magyaráz van hogy fél perc percig csak a szemembe néz és úgy mondja az anyagot. Ez számít szemezésnek vagy sem? 😀 nagyjából ennyi ami történt eddig.

Hogyan lehetnék biztosabb a dologban?

2021. okt. 12. 22:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%

29 éves létedre kb. egy 9 éves szintjén vagy.

rám nézett a tanár bácsi, biztos tetszem neki.

2 tanárom is volt, akik bepróbálkoztak egyetemen, h. értsd, mi a különbség.

az 1. bókolt, a külsőmmel kapcsolatban tett megjegyzést, kérte, h. tegezzem, bejelölt közösségi oldalon, kávézni hívott, ha folyosón meglátott odajött, dumált, nem a suliról.

a 2. rákérdezett arra, h. épp járok-e vkivel, szerelem, szex topicot is feldobta, dicsért, levelezett velem végzés után is.

na,ezeknek bejöttem, de én egyiktől sem akartam semmit.

amit te írsz, az röhej.

a legtöbb tanár figyel a diákokra, tanár szemmel, h. ne legyen puskázás, rend legyen stb.

2021. okt. 12. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Tetszel neki külsőre, ennyi. A férfiak nem tudják levenni a szemüket egy szép nőről, akkor se, ha nem akarnak tőle semmit. Ez szinte ösztönös, lehet küzdeni ellene, de igazából elég reménytelen.
2021. okt. 12. 22:43
 3/12 A kérdező kommentje:

Mindenki tegez mindenkit nálunk.

Nem szoktunk szünetben kimenni a folyosóra sem, nem lehet így személyesebb kontakt. Szeptember óta látjuk egymást heti egyszer, annyi alkalom meg nem volt még hogy többet lehessen leszűrni.

Mellesleg köszi a válaszod, mostmár tudom, hogy az a tanár aki dugni akar, az egyesen megkérdezi, te is akarsz e 🤣

2021. okt. 12. 22:47
 4/12 anonim ***** válasza:
54%

"szinten láttam hogy nézett amíg sétáltam vissza a helyemre"

Hátul is van szemed?

2021. okt. 12. 22:47
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

félreérted, az a 2, akit említettem, velem kapcsolatot akartak,nem csak dugni.

az egyik facér volt, a másik egy szar kapcsolatban vergődött.

2021. okt. 12. 22:48
 6/12 A kérdező kommentje:

szinten láttam hogy nézett amíg sétáltam vissza a helyemre"

Hátul is van szemed?

Nincsen :)

De mielőtt leültem volna újra rá néztem és elcsapta a tekintetét :)

2021. okt. 12. 22:49
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

6

mondd, h. nem 29 vagy, mert annyira gáz, h. így gondolkozol mindjárt 30 évesen.

egyáltalán nem jelenti azt, h. végig nézett téged, ezt próbáld így felfogni.

mivel neked ő tetszik, így mindent felfújsz, és ott is jelet látsz, amit én fel sem vennék más esetben.

és akkor mi van, ha rád nézett?

mert más csajokra nem néz rá?

és akkor ez neked már bizonyíték arra, h. tetszel neki?

nem, az igazság az, neked tetszik ő, és nem feltétlenül fordítva.

és gondolod, h. nincs felesége, nője?

hagyd békén. én sem álltam le azzal pláne nem, akinek volt még nője.

2021. okt. 12. 22:55
 8/12 A kérdező kommentje:
Hogyan lehetnék biztosabb a dologban?
2021. okt. 12. 22:59
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

hagyd már békén azt az embert.

miért tetszenél neki? neki ez a munkája, h. tanít, nem pedig dugni jár be.

ez rólad szól, vedd már észre, te vagy ráizgulva, nem fordítva, tehát kinyomozni sincs mit, magadban kell lezárni.

ha én tudtam határozott nemet mondani, amikor az a 2 tanárom bepróbálkozott, akkor a nagy semmit talán te is le tudod zárni.

2021. okt. 12. 23:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy-vagy. Nekem is volt egy tanárom, aki tetszett nekem és ugyanilyen jeleket adott felém. Végülis én kezdeményeztem és kiderült, hogy jól gondoltam. Szerintem ha az ember nem kattos, akkor tudja értelmezni a jeleket, meg a megérzéseit. Felnőtt ember vagy, kezeld a helyzetet, max. nem lesz igazad. Amúgy ő egy tanár, ennél nyilvánvalóbb jeleket nem is adhatna, bár szerintem az etika kérdése felnőtt oktatásban, ilyen korban annyira nem szoros határú.
2021. okt. 13. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!