Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a tanáromnak?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, idén kezdtem az egyetemet.

Én számítok szinte a legidősebbnek a szakomon. A lényeg, hogy van egy fiatal tanársegéd, 26 éves.

Egy éve van vele órám, és elég furcsán viselkedik velem. Órán szinte sose néz rám, vagyunk kb. 13-an a csoportban, az én tekintetem kerüli, és ha rám néz hirtelen elkapja a tekintetét(többször megfigyeltem). Folyosón sosem köszön, direkt elnéz, és messziről is néz majd gyorsan elkapja a szemét.

Mindenkivel poénkodik, velem sosem szokott, és amíg mentem ki a teremből, utánam bámult.

Engem kezd zavarni ez a légkör, hogy olyan feszült a hangulat, mintha én ott sem lennék órán a szemében.

Nem tetszik nekem, mert egyáltalán nem az esetem, viszont zavar, hogy ezt érzem a levegőben. Másoknak köszön a folyosón, poénkodik órán, segít nekik,velem meg ilyen furcsa. Múltkor is jött haza az iskolából, messziről láttam, bámult végig, majd mikor mellém ért direkt elfordította a fejét én meg jó hangosan ráköszöntem, hogy Jónapot Tanár úr.

2018. máj. 10. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Ha tetszenél neki, akkor szerintem hozzád akarna szólni. Mert amit itt leirtál, az mind negatív számomra.
2018. máj. 10. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy épp ellenkezőleg, beléd van zúgva, és leblokkol a jelenlétedben. Én is voltam így.
2018. máj. 10. 10:17
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Igen, lehet, hogy tetszel neki.
2018. máj. 10. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:

26 éves tanársegéd már nem gyerek. Felnőtt ember nem blokkolgat csak úgy le mások előtt. Legalábbis nekem nem ez a tapasztalatom. Bár a mesékben előfordulhat.

Ne foglalkozz vele és megszűnik a légköröd.

Lehet csak szimplán nem vagy neki szimpatikus. Vagy jobban szót ért a fiatalabb csoporttársaiddal, akinek még elő tudja adni magát.

2018. máj. 10. 12:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Köszöntöttél neki és nem köszönt vissza? Mert egyetemen ezt nehezen tudom elképzelni...
2018. máj. 10. 13:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem inkább úgy jön le,hogy neked tetszik Ő,de zavar téged,hogy valójában xarik rád.

Bocs,ha tévedek

2018. máj. 10. 15:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Nem, nekem nem tetszik. Az, hogy zavar a légkör úgy értem, hogy pl. ülünk órán, egyesével olvassuk fel a megfejtéseket, mindenkiére poénkodik, majd amikor én olvasom fel ilyen tök kimért lesz, már a többiek is észrevették. Vagy ha a folyosón megy el, az egyik végében álló barátnőimnek köszön, oda ér hozzám és elfordul.

Úgy, hogy tanulok, készülök, és nem vagyok bunkó, nem értem miért kell velem valakinek így viselkednie.

Ezért kérdeztem, hogy tetszem-e neki, mert mást nem tudok elképzelni, hiszen nem is ismer, nem utálhat.

2018. máj. 10. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem köszönnél, akkor én sem köszönnék neked :D
2018. máj. 11. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!