Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek bulizós lányok hajlamosabbak a megcsalásra, mint azok, akik nem járnak bulizni?
"Akiből egy kis zene meg vodkanarancs "kihozza" a megcsalást, az amúgy is megtenné előbb-utóbb."
Vitatom az állításodat. Mert ezzel azt mondod, hogy az összes megcsaló elve hajlandó a lenne a hűtlenségre.
A volt barátnőm kolléganője már el is volt jegyezve, amikor megismert egy másik pasit. Nemcsak lefeküdt vele, de annyira megzavarodott utána, hogy ki akarta dobni a vőlegényét, hogy ő együtt akar lenni a szeretőjével. Aztán persze másképp alakultak a dolgok.
Most mondhatod, hogy ez a nő egy ringyó, de nem feltétlenül van így, lehet, őszinte érzelmek ébredtek benne az új srác iránt, ami felülírta azt, amit a vőlegénye iránt érez.
"ezzel azt mondod, hogy az összes megcsaló elve hajlandó a lenne a hűtlenségre."
Pontosan így van. (Nyilván kivéve az erőszakot.)
Értem, köszönöm a véleményed.
"Nekem a tánc kikapcsolódás, ha elmegyek bulizni én kikapcsolom a külvilágot és átadom magam a zenének."
Tetszett ez a megfogalmazás! Igazán művészi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!