Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, szerintetek bulizós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szerintetek bulizós lányok hajlamosabbak a megcsalásra, mint azok, akik nem járnak bulizni?

Figyelt kérdés
Ezek a bulizós helyek rendszerint erotikusan túfűtöttek, ahogyan észrevettem.
2021. okt. 12. 10:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%
Ismered a mondást. Alamuszi nyuszi nagyot ugrik!
2021. okt. 12. 11:10
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
Engem itthonról csaltak meg
2021. okt. 12. 11:14
 13/20 A kérdező kommentje:

"Akiből egy kis zene meg vodkanarancs "kihozza" a megcsalást, az amúgy is megtenné előbb-utóbb."

Vitatom az állításodat. Mert ezzel azt mondod, hogy az összes megcsaló elve hajlandó a lenne a hűtlenségre.

A volt barátnőm kolléganője már el is volt jegyezve, amikor megismert egy másik pasit. Nemcsak lefeküdt vele, de annyira megzavarodott utána, hogy ki akarta dobni a vőlegényét, hogy ő együtt akar lenni a szeretőjével. Aztán persze másképp alakultak a dolgok.

Most mondhatod, hogy ez a nő egy ringyó, de nem feltétlenül van így, lehet, őszinte érzelmek ébredtek benne az új srác iránt, ami felülírta azt, amit a vőlegénye iránt érez.

2021. okt. 12. 11:15
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

"ezzel azt mondod, hogy az összes megcsaló elve hajlandó a lenne a hűtlenségre."

Pontosan így van. (Nyilván kivéve az erőszakot.)

2021. okt. 12. 11:19
 15/20 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a véleményed.

2021. okt. 12. 11:36
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmi összefüggés nincsen. Az is megtud csalni aki nem jár bulizni. Akinek olyan a személyisége hogy képes a megcsalásra bárhol is van, megfogja tenni. Aki alapból hűséges típus az bárhol is van nem fogja megcsalni a másikat.
2021. okt. 12. 12:05
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a tánc kikapcsolódás, ha elmegyek bulizni én kikapcsolom a külvilágot és átadom magam a zenének. Azt se veszem észre, hogy vannak körülöttem emberek, nem hogy még leálljak valakivel :D
2021. okt. 12. 12:29
 18/20 A kérdező kommentje:

"Nekem a tánc kikapcsolódás, ha elmegyek bulizni én kikapcsolom a külvilágot és átadom magam a zenének."

Tetszett ez a megfogalmazás! Igazán művészi. :)

2021. okt. 12. 12:47
 19/20 anonim ***** válasza:
27%
Nekem majdnem minden megcsalásom buliban volt, vagy onnan indult.
2021. okt. 12. 12:49
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A huseg nem alkalom kerdese, hanem dontes. Akarmennyi alkalom lehet, ha valaki ugy dont, hogy huseges marad. Aki pedig hajlamos hutlenkedni, az meg az alkalmat is keresni fogja ra. Ezert fontos, hogy a masik mit gondol az oszintesegrol, tiszteletrol stb. Mert ezek kizaro tulajdonsagok a hutlenkedesre, amennyiben valaki komolyan veszi. Akinel ezek mar karcos dolgok, behazudik ezt azt, na azt en mar vagom is ki nagy ivben.
2021. okt. 12. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!