Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az esetek többségében a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esetek többségében a férfiak vagy a nők hajlamosabbak a megcsalásra?

Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 10:00
A kérdező szavazást indított:
A férfiak inkább csalnak meg.
A nők inkább csalnak meg.
28 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Az esetek többségében a nőket férfiak csalják, a férfiakat pedig nők.
2021. szept. 23. 10:12
 2/20 anonim ***** válasza:
65%
Ha mindkét fél foglalt, akkor ugye 1-1 lenne. De egy csomó olyan férfi van, aki szingli nővel csal, olyat viszont még egyet se láttam, hogy a nő foglalt, a férfi nem. Ez alapján egyértelműen a férfiak.
2021. szept. 23. 10:55
 3/20 anonim ***** válasza:
20%
Ha azt nem is tudjuk meg, kik hajlamosabbak a megcsalásra, annyi kiderül a szavazás állásából, hogy a férfigyűlölő nők játszótere a Felnőtt párkapcsolatok topik.
2021. szept. 23. 11:06
 4/20 anonim ***** válasza:
74%
A férfiak vagy sokkal hajlamosabbak rá, vagy sokkal nagyobb arányban buknak le. Mindenesetre szerintem ők hajlamosabbak rá, de nők közül is sokan csinálják.
2021. szept. 23. 11:30
 5/20 anonim ***** válasza:
89%

#3! Vagy, hogy ez a tapasztalatuk és képesek érvekkel is alátámasztani. Ellenben a férfiakkal, akik óvodás módon ugranak piros gombot nyomogatni, tovább nem jutnak.

2021. szept. 23. 12:33
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

"érvekkel is alátámasztani"

Várom az érveket.

2021. szept. 23. 13:38
 7/20 anonim ***** válasza:
Én férfigyűlölő nő vagyok (vagyis itt annak számítok), és bizony a nők is hajlamosak a félrelépésre csak a nevelés/társadalmi berögződés, stb. miatt nem teszik meg, illetve ügyesebben titkolják.
2021. szept. 23. 13:47
 8/20 anonim ***** válasza:
#6 Tudsz olvasni? Ott írtam a #2 kommentemben.
2021. szept. 23. 15:32
 9/20 anonim ***** válasza:
Én meg azt látom a környezetemben,hogy a nők hamarább félrelépnek.Elég,ha a párja nem dicséri meg a haját és már ugrik olyan fickóra aki kedves vele.
2021. szept. 23. 15:38
 10/20 anonim ***** válasza:
Mindenki csak a saját tapasztalatát tudja elmondani, ami ugye nem reprezentatív. Negyvenes korosztály vagyok. A munkám során is bele látok sok család életébe különböző társadalmi szegmensekből, illetve ott van a saját ismeretségi köröm is. Rengeteg válás volt/van körülöttem. A válások nagy részét a nők adták be, viszont szinte mindig kivétel nélkül ugyanaz volt az ok: apuka megcsalta őket és lelépett, többnyire az új nőhöz. Anyukák azóta is egyedül, lassan emésztgetik, ami történt. Jó lenne azt írni, hogy mindig van is az anyukának új párja, azonban ez ritkábban jön össze, mint fordítva. Ez az én tapasztalatom. De készséggel elismerem, hogy az eszembe jutó 30-50 esettől eltekintve biztosan van olyan is jó sok, ahol a nő csalt és lépett le. De én nem tudok ilyenről.
2021. szept. 23. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!