Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az esetek többségében a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esetek többségében a férfiak vagy a nők hajlamosabbak a megcsalásra?

Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 10:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ahhoz,hogy egy férfi félrelépjen kell egy nő is.A férfi választ a nő dönt akar szerető lenni vagy nem.Olyat ismerek aki magát fényezi mennyi pasit tud eszeretni a családjától,ez a fétise.
2021. szept. 23. 15:43
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

#11 Ez igaz, csak hogy egy független nő nem tartozik senkinek semmivel. Nem ő fogadott örök hűséget, nem ő csal meg másvalakit. Sőt, sokszor be van csapva. Már évek óta nincs szex, már külön szobában alszanak, már folyamatban van a válás stb.

Ha egy független nő csak szex kapcsolatot akar, simán összejön házassal is, mondván, neki mindegy, így legalább nem lesz hiszti, hogy beleszeretett a másik és mélyítsék el a kapcsolatot. A házas fél az, aki hazudozik minden nap, aki megalázza a társát, aki becsapja a gyerekeit is stb. Ez egyedül az ő felelőssége, amennyiben nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy dugjon más nővel. Ilyesmi meg ritkán esik meg szerintem.

2021. szept. 23. 15:52
 13/20 anonim ***** válasza:
12 nőt ismerek,pont ezt csinálta a férjjel,utána mindent vitt elváltak,de a pasi aki ugyancsak nős az nem vált.
2021. szept. 23. 15:57
 14/20 anonim ***** válasza:

8 "Tudsz olvasni? Ott írtam a #2 kommentemben."

"olyat viszont még egyet se láttam, hogy a nő foglalt, a férfi nem"

Aha... szóval ha te nem láttál még olyan félrekefélést személyesen (gondolom, a gyertyát tartva), ahol a házas nő kamatyolt félre, az a jelenség nem is létezik.

Gondolom, űrhajót sem láttál még... Szólok is a NASÁ-nak, hogy ők sem léteznek.

2021. szept. 23. 16:40
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
#11 egy pasit nem “elszeretnek” a családjától. Ezzel a szóval próbálják a nőre tolni a felelősséget a saját gyengeségükért. Ahogy 12-es írta, sosem a harmadik fél a hibás, hanem a házas/foglalt, hiszen ő lép félre, ő fogadott hűséget, neki kéne észnél lennie.
2021. szept. 23. 17:34
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

#14!🤦A kérdésre nem lehet egzakt választ adni, kezdődhetne úgy, hogy szerinted...Mindenki a saját tapasztalatai alapján válaszolt.

Egyébként próbálj meg szöveget értelmezni. Egy szóval se írtam, hogy nem láttam házas nőt félrelépni. Szinglivel nem láttam!(Általában a nőnek egyébként az első és egyetlen megcsalása volt, amíg a vele félrelépő férfinak ő minimum az ötödik.) Ezek az általánosak, tehát már itt is a férfiak felé billen a mérleg. Ehhez jönnek pluszban azok az esetek, amikor csak a férfi családos, a vele félrelépő nő nem. Gyengébbek kedvéért még egyszer: Ez az én tapasztalataom. Ha a tiéd más, írd le a kérdezőnek, engem meg hagyjál békén.

2021. szept. 23. 17:35
 17/20 A kérdező kommentje:

Szerintem ez a helyzet:

Evolúciós okok miatt a férfiak hajlamosabbak a megcsalásra. De mivel többségüknek nehezen megy az ismerkedés, inkább meghúzzák magukat.

A nők kevésbé hajlamosak a megcsalásra, de mivel könnyebben ismerkednek, ezért kihasználják a lehetőségeket.

2021. szept. 23. 17:41
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

#17 De mivel többségüknek nehezen megy az ismerkedés, inkább meghúzzák magukat.

Ja, meghúzzák magukat a puncs.hu-n. Ne legyél már naiv.

2021. szept. 23. 17:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Meghúzzák magukat? Elvált, negyvenes anyukaként elmondanám hogy hiába írtam ki az adatlapomra, hogy komoly kapcsolatot keresek, nagyrészt nős férfiak írtak rám. Itt is rám írnak sokszor, ha leírom hogy egyedülálló nő, elvált anya vagyok. Mert szexet keresnek, és úgy gondolják, hálás leszek ezért is. Hát, nagyon nem.
2021. szept. 23. 18:07
 20/20 anonim ***** válasza:
85%
19/ az edzőterembe, ahova járok, most épp 2 friss házas fiatal pasi hajt rám. Tehát itt még csak az sem lehet kifogás, hogy 20 év után unják az asszonyt…szomorú, hogy ennyi csalfa férfi van.
2021. szept. 23. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!