Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, szerintetek bulizós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szerintetek bulizós lányok hajlamosabbak a megcsalásra, mint azok, akik nem járnak bulizni?

Figyelt kérdés
Ezek a bulizós helyek rendszerint erotikusan túfűtöttek, ahogyan észrevettem.
2021. okt. 12. 10:40
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
*a bulizós lányok
2021. okt. 12. 10:40
 2/20 anonim ***** válasza:
91%

Kb 200 koncerten voltam úgy, hogy nem csaltam meg a párom.

Mikor már nem szerettem viszont gond nélkül.

2021. okt. 12. 10:45
 3/20 anonim ***** válasza:
91%

nincs ilyen összefüggés, ha vki meg akar csalni, egy könyvtárban is megteszi.

a személyiségen múlik, nem a helyszínen.

2021. okt. 12. 10:46
 4/20 anonim ***** válasza:
84%
Nem ezen múlik szerintem. Aki akarja, megcsalja a párját akárhol. Aki meg nem akarja, az egy buliban se fogja.
2021. okt. 12. 10:52
 5/20 A kérdező kommentje:

"a személyiségen múlik, nem a helyszínen"

Én úgy gondolom, hogy vannak olyan helyzetek, amik ki tudnak hozni az emberből olyat is, amire korábban nem lett volna képes. Az ember a személyiségét próbák alatt ismerheti meg igazán.

2021. okt. 12. 10:56
 6/20 anonim ***** válasza:
22%
Hát nem tudom, anno mikor buliba jártam akkor megcsaltam a pasimat (részegen). Amióta nem járok azóta eszembe se jut ilyen. Bár akkor se jutott volna eszembe csak sok volt az alkohol 😀
2021. okt. 12. 10:59
 7/20 anonim ***** válasza:
58%

lehet okoskodni, de a szocializáció során internalizált normák és értékrend azért ezt felülírja.

elmehetek akármilyen buliba, nem fogok dugni a mosdóba, mert nem úgy neveltek...

2021. okt. 12. 11:00
 8/20 anonim ***** válasza:
52%

"vannak olyan helyzetek, amik ki tudnak hozni az emberből olyat is, amire korábban nem lett volna képes"

Persze, egy háború, túlélőtábor vagy lakatlan sziget... Akiből egy kis zene meg vodkanarancs "kihozza" a megcsalást, az amúgy is megtenné előbb-utóbb.

2021. okt. 12. 11:01
 9/20 anonim ***** válasza:
79%
Ez hülyeség. Huszonévesen rengeteget buliztam (most is eljárok ha úgy van), de sosem csaltam meg senkit.
2021. okt. 12. 11:01
 10/20 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem igen, mivel több alkalma van rá, több embert ismerhet meg. Míg egy otthon ülős nem találkozik annyi emberrel, ezáltal kevesebb az esélye is, hogy megismerjen valakit, akihez vonzódhat.
2021. okt. 12. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!