Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek bulizós lányok hajlamosabbak a megcsalásra, mint azok, akik nem járnak bulizni?
Kb 200 koncerten voltam úgy, hogy nem csaltam meg a párom.
Mikor már nem szerettem viszont gond nélkül.
nincs ilyen összefüggés, ha vki meg akar csalni, egy könyvtárban is megteszi.
a személyiségen múlik, nem a helyszínen.
"a személyiségen múlik, nem a helyszínen"
Én úgy gondolom, hogy vannak olyan helyzetek, amik ki tudnak hozni az emberből olyat is, amire korábban nem lett volna képes. Az ember a személyiségét próbák alatt ismerheti meg igazán.
lehet okoskodni, de a szocializáció során internalizált normák és értékrend azért ezt felülírja.
elmehetek akármilyen buliba, nem fogok dugni a mosdóba, mert nem úgy neveltek...
"vannak olyan helyzetek, amik ki tudnak hozni az emberből olyat is, amire korábban nem lett volna képes"
Persze, egy háború, túlélőtábor vagy lakatlan sziget... Akiből egy kis zene meg vodkanarancs "kihozza" a megcsalást, az amúgy is megtenné előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!