Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezért lettem szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért lettem szerelmes?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki távoli ismerősöm. Nem tetszett és semmilyen hatással nem volt rám. Na egyik éjjel vele álmodtam, hogy kézen fogva sétálunk és álmomban éreztem ezt az érzést. De ez azóta meg is maradt, nagyon erősen vonzódok hozzá. Vagy olyasmi is hogy elpirulok meg zavarba jövök. Most tényleg azért lettem szerelmes mert láttam magunkat kéz a kézben sétálni álmomban? Hiszen teljesen semleges volt ezelőtt.
2021. okt. 10. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
azért álmodtál vele mert vágysz egy kapcsolatra, lehetséges ő is tetszik csak valamiért magadnak sem ismered be, de az agyat nem lehet becsapni.
2021. okt. 10. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
18%

dehogy vagy te szerelmes.

valszeg az ezo dolgokra fogékonyabb elvarázsolt vki, aki most épp szerelmesnek képzeli magát egy hülye álom miatt.

2021. okt. 10. 22:46
 3/9 A kérdező kommentje:
2-es! 4 éve az vagyok, úgyhogy nyughass 😅 Képzeld el hogy nem csak az a szerelem amikor 2 ember együtt van.
2021. okt. 10. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:
13%

tényleg? akkor hadd világosítsalak fel, h. de.

minden más, ami a fejedben fut mozi, nem szerelem, csak képzelgés.

2021. okt. 10. 22:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezek fényében te oda léptél valakihez aki iránt nem éreztél semmit, randira hívtad ha már annyira semleges volt és utána szerelmes lettél ,persze ő is így volt ezzel.
2021. okt. 10. 23:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Alapbol vannak benned ilyen vágyak.

Altalaban az agy kognitiv megokdo keoessege pedig keresi a megoldasokat es bedobal random képeket.

A vagyakat kivetíti valamire mint opciot egy megoldasra.

Gyakran téves..

Álmokban nem a képi vizualis uzenetek a valodi uzenetek hanem az érzés maga csak.

2021. okt. 10. 23:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Folyt

Tekintve ha sci fi t neztel volna akkor meg egy ufo fogta volna a kezed álmodban.

2021. okt. 10. 23:21
 8/9 A kérdező kommentje:
De sajnos nem egy ufó volt hanem ő.
2021. okt. 10. 23:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valszeg nincs mas akire kivetíthetnéd a vágyaid ugy nez ki.
2021. okt. 11. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!