Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy nő, alapszinten ismer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő, alapszinten ismer egy férfit, és ha a ismerkedéskor a férfi nem lèp, vagy ráhagyja a nőre a kételyeit, jogos ha a nő lelép?

Figyelt kérdés

Szóval ha ismerkedés céljából beszélget kèt ember, de a férfi ritkán válaszol, tömör, van benne valami flegmaság, amíg a nő érzelmes ès szeretne egy kis megerősítést. A férfi nem jön pl. amikor megbeszélik, hogy fognak beszélgetni, akkor nő jogosan hagyja rá az egészet igaz? Nem kell neki magyaràmázkodni? Szeretnèk tanulni a hibáiból, eddig mindig magyaràzkodtam, vártam hogy jön a katarzis a megerősítès, az udvarlás, de ettől csak meghunyászkodónak és dilisnek tűnhetek, de engem zavar, ha nem volt meg a kommunikáció, ès fèl információkból meg úgy tűnik, hogy

valami tök nagy hülyeség a bajom, ami nem jogos.

Most konkrétan ezen parázok.

2021. okt. 7. 09:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellesz neki, ugye te is tudod? Létezik rajta kívül még sok más pasi, aki nem bánt és kínoz és aki nem szórakozik veled. Ott kell hagyni! Jogos ha lelépsz!
2021. okt. 9. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!