Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő, alapszinten ismer egy férfit, és ha a ismerkedéskor a férfi nem lèp, vagy ráhagyja a nőre a kételyeit, jogos ha a nő lelép?
Szóval ha ismerkedés céljából beszélget kèt ember, de a férfi ritkán válaszol, tömör, van benne valami flegmaság, amíg a nő érzelmes ès szeretne egy kis megerősítést. A férfi nem jön pl. amikor megbeszélik, hogy fognak beszélgetni, akkor nő jogosan hagyja rá az egészet igaz? Nem kell neki magyaràmázkodni? Szeretnèk tanulni a hibáiból, eddig mindig magyaràzkodtam, vártam hogy jön a katarzis a megerősítès, az udvarlás, de ettől csak meghunyászkodónak és dilisnek tűnhetek, de engem zavar, ha nem volt meg a kommunikáció, ès fèl információkból meg úgy tűnik, hogy
valami tök nagy hülyeség a bajom, ami nem jogos.
Most konkrétan ezen parázok.
Nem kell magyarázkodni. Miért kéne?
Flegma? Nem tartja be az ígéretét? Hagyd a fenébe.
Mindenkinek szüksége van megerősítésre, törődésre, figyelemre, hogy érezze hogy a másiknak szüksége van rá. Lehet az csúnya vagy szép, nő, vagy férfi.
Ha ez nincs, a legnagyobb érzelmek is elmúlnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!