Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mennyire számít ismerkedéskor, hogy a férfi mennyit keres?
20-25 közötti legtöbbször egyetemista vagy már diplomás csajokkal ismerkedem és azt látom nekik 80%-ban nem számít, pedig pályakezdőként én kifejezetten keveset keresek. Más korosztállyal, társadalmi csoporttal nincs tapasztalatom.
26/F
Nálam nem volt no.1 szempont. Egyik exem sori munkás volt. És amúgy pályakezdő diplomásként alig kerestem többet.
A férjem miattam adta fel a karrierjét, hogy az én városomba költözhessen és itt mindent előről kellett kezdenie.
Tartsa el magát.
Ne legyen rám szorulva se anyagilag,sem lakhatás szintjén.
Nem azért mert esetleg egy többéves kapcsolatban gond lenne támasznak lenni.
De ne én oldjam meg az életét egy ismerkedéskor valakinek.
Annyira fontos, hogy amit megteremtek magamnak, azt tudja nyújtani ő is. Nem vagyok a nagy egyenlőtlenségek híve semmilyen irányban.
Nem szeretném azt érezni, hogy anyagilag nem számíthatok rá, ha úgy van (pl. gyermekvállalásnál) és nem szeretnék eltartani senkit. Azt sem szeretném, hogy a férfinak komplexusai legyenek amiért esetleg én keresek többet, de nagyjából ennyi.
Nekem számitott. Nem magam miatt, hanem utódlás szempontjából.
Legyen egy megfelelő keresete, jól fizető állása.
Autója, lakása/háza.
P.S. Nem kell bmw és társai (egy középkategoriás autó bőven elég) sem luxus kégli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!