Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nőknek mennyire számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mennyire számít ismerkedéskor, hogy a férfi mennyit keres?

Figyelt kérdés

2021. márc. 5. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

20-25 közötti legtöbbször egyetemista vagy már diplomás csajokkal ismerkedem és azt látom nekik 80%-ban nem számít, pedig pályakezdőként én kifejezetten keveset keresek. Más korosztállyal, társadalmi csoporttal nincs tapasztalatom.

26/F

2021. márc. 5. 18:24
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

Nálam nem volt no.1 szempont. Egyik exem sori munkás volt. És amúgy pályakezdő diplomásként alig kerestem többet.

A férjem miattam adta fel a karrierjét, hogy az én városomba költözhessen és itt mindent előről kellett kezdenie.

2021. márc. 5. 19:43
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
48N vagyok es nem számit. Akivel nemreg összejöttem 100zal kevesebbet keres.
2021. márc. 5. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem volt téma sosem, legalábbis ismerkedés első szakaszában még egy lány se kérdezte meg, max, hogy hol dolgozom, de az is csak ilyen említés szinten került szóba. Jól keresek egyébként, de eddig ez senkinél se volt szempont, főleg, hogy nem is látszik rajtam egyáltalán, hogy úgy szétvetne a pénz. 29/F
2021. márc. 5. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Tartsa el magát.

Ne legyen rám szorulva se anyagilag,sem lakhatás szintjén.

Nem azért mert esetleg egy többéves kapcsolatban gond lenne támasznak lenni.

De ne én oldjam meg az életét egy ismerkedéskor valakinek.

2021. márc. 5. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az fontos, hogy tartsa el magát. Egyrészt azért, mert ezt én is fel tudom mutatni, és nem tartom előnyösnek, ha egy kapcsolaton belül túl nagy az egyenlőtlenség életszakaszok/élethelyzetek szempontjából, másrészt mert nem érezném magam egy függő viszonyban, ahol rám nehezedik a nyomás, hogy tartsam el kettőnket egy fizetésből. Plusz ha nem tudná magát eltartani, és nem működne a kapcsolat, lelkiismeret-furdalásom is lenne kitenni, hiszen nélkülem kvázi nem tud megélni - ezt meg végképp nem akarom.
2021. márc. 6. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Annyira fontos, hogy amit megteremtek magamnak, azt tudja nyújtani ő is. Nem vagyok a nagy egyenlőtlenségek híve semmilyen irányban.

Nem szeretném azt érezni, hogy anyagilag nem számíthatok rá, ha úgy van (pl. gyermekvállalásnál) és nem szeretnék eltartani senkit. Azt sem szeretném, hogy a férfinak komplexusai legyenek amiért esetleg én keresek többet, de nagyjából ennyi.

2021. márc. 6. 08:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Páromnak keresete sincs, azt hiszem ez mindent elmond. N
2021. márc. 6. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem számitott. Nem magam miatt, hanem utódlás szempontjából.

Legyen egy megfelelő keresete, jól fizető állása.

Autója, lakása/háza.

P.S. Nem kell bmw és társai (egy középkategoriás autó bőven elég) sem luxus kégli.

2021. márc. 7. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!