Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek után szégyen lenne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után szégyen lenne ha összejönnénk?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem még 2.5 évvel ezelőtt egy lánnyal. De mással jött össze. Nagyritkán írunk egymásnak. Ha újból egyedül lesz akkor ezek után lehetne még köztünk jó kapcsolat? Vagy csak akkor lehetett volna normális kapcsolat ha egyből összejövünk? Így meg mindig csak sokadik lennék neki?
2021. okt. 6. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
És, ha nem lesz egyedül, férjhez megy, másba szeret? 2,5 év után engedd el a dolgot, keress mást!
2021. okt. 6. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Azóta szerelmes vagy a lányba, vagy már csak a barátsága kell? Mert nem egyértelmű.
2021. okt. 6. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem gondolom, hogy szégyen lenne. Akkoriban másképp alakult az élet, valaki más került előtérbe, de ha meg van a vonzódás mindkettőtök részéről, akkor simán összejöhettek. Kérdés inkább, hogy mennyi ideig beszélgettetek/találkoztatok akkoriban, és mennyire tekint már rád inkább haverként, mintsem jövőbeliként.
2021. okt. 6. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értjük. Milyen sokadik??? Hát ha látod hogy úgy viszonyul hozzád add a tudtára hogy te mit szeretnél. Látod gondolom rajta hogy baratzónába vagy e nála, vagy pasiként néz rád.
2021. okt. 6. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
No de miért nem jöttetek össze? Inkább ez itt a kérdés?
2021. okt. 6. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Nonszensz

Vesztegeted az időd

2021. okt. 6. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:
64%
Ez nagyon sok idő, el kéne engedned ezt a dolgot. Tudom, hogy nehéz. Én is hasonlóban vagyok benne. Igaz, nálam ez csak április óta tart és bár még a szívemmel reménykedem, az eszem tudja, h ez már felejtős.
2021. okt. 6. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!