Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? :/

Figyelt kérdés
18L vagyok. Jelenlegi párommal 2 éve vagyok együtt, de csak hétvègèn találkozunk. Most kezdtem az érettségit, nem tudok vele annyit foglalkozni már, az esti telefonbeszèlgetèseket is el kellett halasztanom egy jó ideje. Nagyon megèrtő, kedves srác, 19 éves. Bármit meg tudok vele beszélni, amit csak lehet anyagilag/lelkileg megad nekem. Viszont az új osztályban megismetem egy fiút, Danit, egyszerűen lehengerel, levesz a lábamról, suli után mindig vele szoktam sétálni, a kezemet is megfogta már, elkísèr a vonatig, és puszit is ad, pedig tudja hogy van barátom, de egyszerűen nagyon csábít, és izgalmas ez az egész. Mit csináljak?

2021. okt. 5. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha Danira van időd de a barátodra nincs még telefonon se akkor elég egyértelmű mit akarsz igazából.
2021. okt. 5. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
ez csak kamu, ugye? ez kb 11 eves ertelmi szint.
2021. okt. 5. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ott rontotta el, hogy kedves volt veled (ha más tetszik, akkor egy gerinccel rendelkező ember szakít, mielőtt elkezdene mással kavarni)
2021. okt. 5. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Lasagnet🤤🤤🤤

Amúgy meg szakits a pároddal, ne játsz az érzéseivel.

2021. okt. 5. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg túrós tésztát mert azt könnyű..

A többit meg hagyd.

Simán csak hozod az átlagos szutyok tinilány formát.

Dani meg fog kúrni rövidesen, a barátod meg had találjon egy normális lányt aki megérdemli hogy normális pasija legyen.

probléma megoldva.

2021. okt. 5. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy hányszor akarod még kiírni ezt a kérdést?
2021. okt. 5. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!