Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nagyon szeretnék már szexelni a barátommal de nincs hol?

Figyelt kérdés
Anyukám mindig itthon van nem dolgozik és papír vékonyak a falak mindent át hallani a szobából nem lehet csinálni semmit. Meg amugyis be járkál 10 percenként. Barátomnal ugyan ez van a szülei mindig otthon vannak és nem is tetszik nekik ha ott vagyok ezért nem is járok már oda.
2021. aug. 15. 22:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Éjjel, amikor anyukád is alszik?
2021. aug. 15. 22:12
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

1. csendben kell lenni

2. azert csak van, hogy anyad elmegy ide-oda, boltba, vasarolni, baratnoihez, orvoshoz.. akarmi.

3. ha nem tudjatok felvallalni a szuleitek elott, h szexualis eletet eltek, valoszinuleg eretlenek vagytok meg ehhez. hany evesek vagytok?

2021. aug. 15. 22:15
 3/16 A kérdező kommentje:
Ő akkor is hall mindent. Ha éjszaka 2-3 kor kimegyek pisilni arról is tud, reggel meg kérdezi mit mászkálok éjszaka.
2021. aug. 15. 22:15
 4/16 A kérdező kommentje:

Igen jár vásárolni de mindig reggel, délelőtt amikor a barátom nem ér rá.

19 évesek vagyunk

2021. aug. 15. 22:18
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Itt a nyár , menjetek el vmi panzióba , balcsiba , hegyekbe

Vaagy

Termèszetbe , túràn

Kocsiba

vonaton wcbe😉

2021. aug. 15. 22:28
 6/16 anonim ***** válasza:
97%

19 évesen már nem lenne szabad, hogy beleszóljanak a magánéletedbe.

Egyébként meg mi fiatalon mindig azt csináltuk, amit előző is írt, erdőbe, parkba, meg ilyen eldugott helyekre mentünk, vittünk kaját pokrócot, és szexeltünk.

2021. aug. 15. 23:45
 7/16 anonim ***** válasza:
98%
Anno az osztálytársamnak volt ilyen problémája, ők úgy oldották meg, hogy azt mondta az osztálytársam a szüleinek, hogy elmegy a barátjáért kocsival, mert mennek moziba meg boltba stb. Közben meg kihalt utakon, erdőszélén vagy pusztán leparkoltak és a kocsiban dugtak, ha meleg volt akkor vittek plédet és azon. Biztos vagyok benne, hogy megtudjátok oldani. Pl menjetek el strandra és az öltöző fülkében egy gyors:D
2021. aug. 16. 03:01
 8/16 anonim ***** válasza:
akkor egy parkban éjjel ahol kormos sötét van !!!
2021. aug. 16. 03:27
 9/16 anonim ***** válasza:
48%
gyertek el hozzám, én átengedem a szobámat.(közben a másik szobában masztiznék)még le is zuhanyozhattok utána.
2021. aug. 16. 08:07
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk nekem a kerdesbol az jon le, hogy a kerdezo meg szuz. akkor elso alkalomra nem ananlgatnek vonat wc-t meg gyors menetet a strand oltozojeben vagy kocsiban..

(vonat wc-t amugy se, senkinek fuj..)

szoval szerintem menjetek el egy par napos nyaralasra valahova belfoldre kettesben es akkor ott mehet a dolog nyugiban. de erdekes, h ez 19 evesen magatoktol nem jutott eszetekbe.

2021. aug. 16. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!