Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezdtetek az összeköltözésről beszélgetni?
Szintén elváltak vagyunk.
Nekünk 1,5 év után kezdtek sűrűsödni a találkák, addig, amíg hetente több napot vagyunk együtt, mint külön.
Nálunk ugyan vannak nehezítő tényezők, mint pl az én kiskamasz lányom, aki úgy nőtt fel, hogy mindig egyedül voltam. Összeköltözni addig biztosan nem is fogunk, amíg ki nem járja a sulit, hogy ne kelljen iskolát váltania. (az én lakásom kettőnknek is épp, hogy elég, nem tudna a párom semmit hozni, max két váltás ruhát). De hát nem sietünk, a gyerekvállalás közösen már nem opció.
Én 26 évesen exbarátnőmmel 1 hónap után összeköltöztem, igaz, az pont úgy jött ki. Ő albérletben én éppen anyámmal laktam, így adta magát ez a megoldás plusz amúgy is így gondoltuk jónak.
Aztán 28 évesen saját lakáshoz jutottam, mostani barátnőm meg albérletben volt. Én szorgalmaztam, hogy költözzön hozzám, 1,5 hónap együttlét után minden napját és éjszakáját nálam töltötte, kb. 2 éjszakát alhatott utána albérletébe, és végül 6 hónap járás után költözött be véglegesen hozzám.
Ki hogy működik, de én úgy vagyok vele, hogy ha komolyat akar az ember, és van lehetősége rá, jobb minél előbb összeköltözni.
Nem ugy alakulnak a kapvsolataim hogy kulon errol beszélni kelljen.
Altalaban nálam nem lehet lenni igy én vagyok a masiknal aztan allandoan ott kelek fekszek egyutt fözunk.
Ha veszek ki albit mert pl mashol van munkam es odakoltozom akkor meg a baratom kel es fekszik nalam joforman mindig.
Vagy volt aki helybol elvitt anyujához lakni, majd kesobb béreltunk lakast.
Ahol nincs gyerek ott irto nagy rugalmasság van.
2 hét után szóba jött, hogy ha majd minden jól alakul, akkor összeköltözünk. 2 hónap után mondtuk ki, hogy mindenképp szeretnénk, csak nem akarjuk elsietni, még várunk pár hónapot. Nos 3 hónapja vagyunk együtt és minden alkalommal, amikor egymás nélkül alszunk el, depizünk egy sort. Szerintem nekünk még max 3 hónap és együtt fogunk lakni, de nekem ez is sok :D
Mi amúgy a kapcsolat kezdete óta heti 4-5x találkozunk, először csak hétvégi együtt alvás volt, ma már heti 3x minimum nálam alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!