Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő együttjárás után lehet gondolkodni az összeköltözésen?
18 éves voltam mikor összejöttünk, ő 19.
Én dolgoztam, ő pedig egyetemre járt és dolgozott mellette részmunkaidőben. Az akkori munkahelyem volt életem első munkája és baromi rosszul fizetett, egy szobát se tudtunk volna kivenni abból a pénzből, amit ketten kerestünk.
Két év után költöztünk össze, amikor nekem egy sokkal jobban fizető állásom volt, ő pedig átment levelezőre és teljes állást vállalt.
Soknak hangzik a két év, de pont ezaz, amit a #2-es is írt, ha nincs rá egzisztenciánk mert fiatalok vagyunk, nem szabad belevágni mert hatalmasat lehet bukni. Mikor összeköltöztünk (ez tavaly nyáron volt amúgy), volt mindkettőnknek félrerakva bőven pénze és tudtuk, hogy milyen keretben gondolkozhatunk, mert volt fix bevételünk már amivel tervezhettünk.
Lehet, hogy ha 30+oson sodor össze minket az élet, akkor fél év után össze cuccolunk, de jobb volt ez így szerintem, mert mire kivettük az albérletet, már nagyon jól ismertük egymást és azóta sem érte semmi különösebb "meglepetés" egyikőnket se. :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!