Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ugy tartjak ha egy ferfi sir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy tartjak ha egy ferfi sir akkor igazan szeret.Ez valoban igy van?

Figyelt kérdés

2021. okt. 1. 16:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
csak magat sajalta
2021. okt. 1. 17:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Exem bogott mint egy óvodás mikor szakítottam vele. Pedig előtte más nőknek irogatott hogy khm mit akar velük csinálni. Aztán megbocsajtottam neki és ugyanúgy folytatta. Most kérdés hogy az ilyen ember szeret e? Mert szerintem egyértelmű hogy nem. Aztán persze mikor végleg kidobtam ugyanúgy bogott.
2021. okt. 1. 18:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Nagyon nehez megerteni a ferfiakat.
2021. okt. 1. 18:42
 14/20 anonim ***** válasza:
#13-as Nem nehéz! Milyen szituációban sírt?
2021. okt. 1. 18:45
 15/20 A kérdező kommentje:
Osszevesztunk mert beszelt egy lannyal reszegen. Szakitani akartam vele es sirt h o engem szeret meg nem akar elvesziteni.
2021. okt. 1. 19:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
És mit beszélt vele? Mert azért ez még önmagában nem tragédia. Attól függ mit mondott neki.
2021. okt. 1. 19:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Na és! Józanul éjjel, és nappal is beszél lányokkal.

Van jelentősége a lánynak, vagy tudod, hogy mit beszéltek? Miért akartál szakítani?

2021. okt. 1. 19:57
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kissé rosszul tetted fel a kérdést kérdező. Úgy érzem hogy nem ezekre a válaszokra szamítottál.
2021. okt. 1. 20:09
 19/20 A kérdező kommentje:
Eleinte normalisan irt a lanynak mint egy barat. Aztan a beszelgetes vege fele mar olyanokat irt, hogy ket eve ot szereti, hianyzik neki, talalkozzanak stb.Totalisan ko volt a baratom olyan reszeg volt.Videochaten is beszeltek. Bealudt irkalas kozben mert a kezeben maradt a telefon es igy vettem eszre.Nagyon duhbe gurultam, felkeltettem es nem emlekezett ra hogy miket irt.Kiakartam tenni a szuret,de csak sirt hogy ot nem erdekli az a lany engem szeret.
2021. okt. 1. 20:18
 20/20 anonim ***** válasza:
El ne hidd, hogy szeret. Ez a bőgés nem azért volt. Sajnálja, hogy lebukott..
2021. okt. 2. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!