Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok szerelem nélkül élni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok szerelem nélkül élni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 12:42
1 2
 11/17 moozygoo ***** válasza:
100%
Amilyen szerencsétlen vagyok ismerkedés téren, örülnék neki, ha inkább sose lennének senki felé felindulásaim, romantikus gondolataim, érzésem.
2021. okt. 1. 18:38
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
A szerelem1 múlandó, de megmaradhat az az igazi szeretet.
2021. okt. 1. 19:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos így kell élnem
2021. okt. 2. 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok. 6 éves korom óta állandóan szerelmes vagyok. Többnyire plátóian. Nem így tervezem, csak általában villámcsapás szerűen jön és annyira lenyűgöz az a drogos àllapot, hogy képtelen vagyok rajta túllépni. Nem volt sok szerelmem, mert 10 évig is képes vagyok kötődni egy ilyen villámcsapás után. Akkor is, ha soha nem voltunk együtt. Úgy tűnik, viszonzott szerelem nélkül tudok élni, de a szerelem az alapállapotom. Ha valakiből kiszeretek, az általában akkor derül ki, amikor valaki másba bele. Volt azért már kivétel, amikor hosszabb ideig nem voltam szerelmes, de gyakoribb, hogy egyik szerelemből a másikba esek.
2021. okt. 3. 22:52
 15/17 anonim ***** válasza:

A jelek szerint tudok. Pedig eredetileg szerelmes típusnak gondoltam magam, aztán rájöttem, hogy ez nettó szeretethiány volt, ami orbitális csalódásokhoz vezetett egyre gázabb kapcsolatokon keresztül.

Újra kell tanulnom ezt az egészet, mert amit eddig szerelemnek hittem, az valájában valami legális biodrog katasztrófálisan hosszú kifutással.:P

2021. okt. 4. 16:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Te ugye nő vagy? Nem rosszból kérdem. Csak úgy gondolom, hogy férfiaknál ez nem igazán fordul elő.

2021. okt. 4. 22:27
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nő vagyok. De szerintem nőben is ritka az ilyen.
2021. okt. 4. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!