Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a párom kulcsot ad nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom kulcsot ad nekem a lakásukhoz az jót jelent, nem? Én úgy értelmezem, hogy megbízik bennem, és komolyan gondolja velem a kapcsolatot....

Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 14:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

10.-re.

Még. Most.

2021. szept. 30. 16:15
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Ha a barátnője vagy, miért kell megerősítés random emberektől, hogy halad a kapcsolatotok?

Ha pedig nem vagytok együtt, csak kavargattatok és alakult a dolog, akkor meg nyilván, hogy komolyabbra fordult a dolog. De az nem jelent házasságot meg semmit még.

Praktikus okot úgy értették, hogy nem kell neki ajtót nyitnia neked, illetve el tudod hagyni a házat úgy, hogy nem kell kísérgetni, ajtót zárni utánad, mert te is meg tudod tenni. Bár családi háznál ez annyira nem jelentős, hiszen mindig van valaki, aki kienged, beenged. Gondolom, amikor teljesen üres a ház nem mész át, nem? Vagy anyukáék döntöttek úgy, hogy nem akarnak ajtót nyitni mindig és beengedni, kiengedni...

2021. szept. 30. 16:41
 13/19 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem a páromat, h miért adott kulcsot, itt a válasz :

"Múltkor amikor haza jöttem éjszakás után azt mondtad hogy jössz hozzám busszal, ne menjek be érted. Ha úgy van hogy jönni szeretnél hozzám akár meglepi szinten vagy épp éjszakás voltam és úgy jössz haza, akkor van úgy hogy be vagyok zárva. És azért adtam neked kulcsot hogy nyugodtan be tudj jönni a lakásba."

2021. szept. 30. 16:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Praktikus ok, és nyilván bízik benned.
2021. szept. 30. 16:51
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Enyhe célzás, hogy meló után hagyd békén.
2021. szept. 30. 22:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam lakáskulcsot. Naa amikor a kocsija kulcsát adta a kezembe hogy használjam, ott már biztos voltam benne hogy szeret😅
2021. okt. 1. 15:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha rezzenéstelen arccal áll előtted amikor közlöd, hogy megpadkáztad a felnit..na akkor lehetsz benne biztos. :DD
2021. okt. 1. 20:30
 18/19 anonim ***** válasza:
33%
férfiaknál a jele, hogy most már főzd meg a kaját, takaríts ki és mossál. Tehát bejáró nővé lettél avatva hivatalosan is .
2021. okt. 4. 15:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Kb. 1 hónap után kaptam kulcsot, mikor a barátomnál aludtam rendszeresen és én később indultam dolozni, mint ő...
2021. okt. 21. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!