Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet elsőre jó kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet elsőre jó kapcsolatom ha még eddig nem volt barátnőm?

Figyelt kérdés
Nem vagyok jó az ismerkedésben, 23 vagyok és még nem volt barátnőm. Ha megismerek egy lányt akkor lehet elsőre jó kapcsolatom úgy hogy még nincs tapasztalatom?
2021. aug. 5. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Ha a tapasztalat ennyire fontos lenne, akkor mindenki második kapcsolata örökké tartana :) Persze, hogy lehet. Csak törekedni kell rá, és sokat és jól beszélgetni!
2021. aug. 5. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Simán, nekem 28 évesen volt először barátnőm. Ami nekem segített és lehet neked is sokat dobna az ismerkedési képességeiden: Próbálj tét nélkül sokat beszélgetni nőkkel, ismerd meg őket jobban. Hogyan gondolkodnak, mit éreznek stb.

Nekem ez sokat segített mert én sem nagyon tudtam, hogyan viszonyuljak a nőkhöz eleinte.

2021. aug. 5. 17:21
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Ők is emberek és nem ismerek két nőt, aki egyformán gondolkodna vagy érezne, ilyenformán nem kell őket megismerni. Nem egy másik állatfaj, hogy kikutasd a viselkedésük mit jelent, mit esznek, mikor alszanak... nem kell ennyire túlmisztifikálni.
2021. aug. 5. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem vagy jó az ismerkedésben, hogy fogsz megismerni bárkit is, kérdező?
2021. aug. 5. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze! Azt tudom neked javasolni, hogy próbálj meg kapcsolatokat kiépíteni úgy általánosságban, nem feltétlenül ismerkedés szempontjából, azzal szerzel egy kis rutint úgy, hogy senki szívét nem töröd össze közben. :)

Másrészt ami nekem nagyon sokat segített szintén későn kezdőként, hogy sokat foglalkoztam önfejlesztéssel, a párkapcsolatok dinamikájával, konfliktuskezeléssel, kommunikációval stb., és sok önbizalmat adott, hogy tudom, mit akarok, és hogy el tudnék navigálni egy párkapcsolatot. Nyilván a legjobb tapasztalatokat élesben lehet szerezni, viszont úgy látom, hogy ezzel a háttérrel és hozzáállással az első párkapcsolati tapasztalatomban nem követtem el semmi olyan visszafordíthatatlan hibát, vagy nem volt olyan probléma, amit egy megbeszéléssel ne lehetett volna megoldani.

2021. aug. 6. 03:57
 6/6 anonim ***** válasza:
#3 Nem másik állatfaj, egyáltalán nem erről szólt a hozzászólásom. Igenis sokkal lazábban, nyugisabban tudsz udvarolni a nőknek ha már eleve sokat beszélgettél nőkkel és nem görcsölsz. Ne magyarázz bele túlmisztifikálást.
2021. aug. 6. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!