Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz, hogy ha 30 évesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy ha 30 évesen nem szeretnék még komoly kapcsolatot csak egy barátnőt?

Figyelt kérdés
Randiztam már sokszor, flörtöltem, kedveskedtem a nőknek, ismerkedtünk, de sose volt még igazi barátnőm. Olyan se volt még, hogy szerelmes voltunk egymásba. Nekem már jelenleg ez is elég lenne. A szex meg majd jön magától. (de nem az érdekel elsősorban)

2021. jún. 19. 23:33
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Oszinteseg nelkul nem fog menni. Az, hogy mit kommunikalsz es mire gondolsz az ket kulonbozo dolog. Villamgyorsan lejon az embereknek, ha nem vagy onazonos, csak mesterkelt szoveggel probalsz nyogvenyelos eredmenyt kicsikarni.
2021. jún. 19. 23:42
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
A kérdésed és a kifejtés ellentmond! Esetedben a barátnő hatalmas ugrás lenne, és komoly kapcsolat.
2021. jún. 19. 23:59
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
És egy barátnő miért nem lehet komoly? o.O
2021. jún. 20. 00:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Igaz. Volt már kapcsolatom, csak nem volt tartós. 3 hónapnál nem volt hosszabb.
2021. jún. 20. 00:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mire mondják pontosan, hogy komoly. Én úgy értettem, hogy nem volt még semmi szex.
2021. jún. 20. 00:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a következő nem lesz életre szóló kapcsolat, gyerekkel meg házassággal együtt, de az lenne igazán jó.
2021. jún. 20. 00:36
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Felejtsd el ezt a komoly kapcsolat/barátnő dolgot.

Nincs ellentétben a kettő. Neked még egyik sem volt igazán, ne így álj az ismerkedéshez, hogy kizársz bármit. Csak legyél nyitott az emberekre, ismerkedj bátran, aztán lesz ami lesz.

2021. jún. 20. 00:52
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Gaznak gaz, de ne az erdekeljen, hogy mi mit gondolunk rola, hanem az, hogyan fogsz valtotatni rajta? Erre valaszolj!
2021. jún. 20. 01:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Ezt tudom magamtól is.
2021. jún. 20. 01:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Dehogy zárok ki bármit! Azt mondom, hogy most csak női társaságra vágyok és lesz is, de ha úgy alakul lehet belőle hosszú távú kapcsolat, akkor lesz is. Nyilván nyitott vagyok az emberekre, meg minden szavukra figyelek, ezzel biztos nem lesz gond.
2021. jún. 20. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!