Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek meddig tartott a gimnazista barátotokkal/barátnőtökkel a kapcsolatotok?
Az egyik 1 évig, a másik 2. Azért lett vége, mert én felnőttem, de sajnos mindkét párom megmaradt nagy gyereknek. Akkor jöttem rá, hogy ha megfelelő párt akarok akkor olyanokkal kell ismerkednem akik 5-6 évvel idősebbek nálam.
Ettől függetlenül simán lehetséges, hogy örök élet meg egy nap lesz a kapcsolat, de nem jellemző. Ha nem nagyon van előzetes párkapcsolati tapasztalatuk akkor ahogy 1-2 év múlva megjelennek az első komolyabb problémák véget is szokott érni a kapcsolat.
Én 5 éve vagyok együtt a barátommal, akivel 16 évesen jöttem össze.
Most egy gyors statisztikát nézve az osztálytársaimról, meg más ismerőseimről (17 évesen és most), 13-ból 7 kapcsolat tudtommal még mindig tart (ebből 4 első kapcsolat), 6 olyan 1,5-2 évig tartott, ők mind az érettségi után 0,5-1 éven belül szakítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!