Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az expárom(barátnőm) miért tartja velem minimális szinten a kapcsolatot?
Oké, nem mondom azt, hogy nem esik jól, mert akkor hazudnék, de 2 éve szakítottunk, azóta neki volt egy rövidebb fel nem vállalt kapcsolata, ennek ellenére állítólag sokszor gondolt és gondol rám..Amikor a kedvenc kajámat főztr megmutatta facen nekem stb.. De többször megírta szerintem őszintén, hogy már nem szeret!
Kíváncsiságból felvetettem nem olyan rég az újra kezdés, azt a választ adta, hogy nem tudja, semmit nem tud. Én nem értem, hogy miért kell ilyen furának lenni a nőknek?
Két lehetőség van:
1. Ha te szakítottál vele akkor hagyd a fenébe! Mit akarsz egy olyantól akit otthagytál?
2. Ha ő szakított veled akkor hagyd a fenébe! Mit akarsz egy olyantól aki otthagyott?
Mièrt szakítottatok?
Szerintem nincs ebben semmi fura, valószínūleg kedvel, de attól még partnernek nem vagy a legjobb választás, esetleg elbizonytalanítottad.
"Nem tudom én se."
Tőle se nagyon várj el többet, mint amire magad is képes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!