Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerjem el a szülei bizalmát?
Figyelt kérdés
Megszerettem egy 18 éves lányt, de a szüleivel vagyok egykorú. A lánynak is bejövök, de a szülei még nem engedték el őt a szülői háztól, mert nincsen állása. Én tudnék gondoskodni róla. Állandóan az arca van a szemem előtt.2021. szept. 24. 12:25
1/5 anonim válasza:
Hagyd békén, túl fiatal hozzád.
2/5 A kérdező kommentje:
Miért lenne fiatal? Ismerek nagy korkülönbségű párt, ahol már a gyermekük elmúlt 15 éve is.Csak a magyarok ilyen szűk gondolkozásúak? Bocs!!!
2021. szept. 24. 12:36
3/5 anonim válasza:
Addig örülj amíg nem találkozol a szülőkkel. Az apja helyében a gerinced törném úgy szó nélkül.
De látom az öntudatod nagyobb mint az eszed és baromi bátor vagy neten keresztül. Állj eléjük és legyél férfi vállald a következményeket.
4/5 anonim válasza:
Kamu ez is. Gyerekek ne legyetek mar ilyen atlatszoak. Trollkodtok, de eszetek sincs hozza. 40+ eves ferfi nem is ki ilyen kerdest.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Az anyja beleegyezett az összeköltözésbe. 2 feltétellel: nem csalom meg, és anyagilag gondoskodom róla. És megbezséltük, hogy én is főzök és nem csak ő. Buták vagytok -ha azt hiszitek a szerelem az korhoz kötött. Bocs!!
2021. okt. 16. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!