Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerjem vissza a bizalmam?
23 éves nő vagyok, a párommal 1,5 éve vagyunk együtt. Kapcsolatunk első évében hazudott nekem (vagy inkább letagadott és elhallgatott dolgokat). Például nem szüntette meg a társkereső profilját, barátnak mutatta be az exeit, (tartotta velük a kapcsolatot). Ő hozta fel többször is, hogy 3 nővel feküdt le, akikről tudok, aztán kiderült hogy volt az 13 is, köztük olyan, akikkel kapcsolatunk alatt is jóba maradt barátilag. Ha valamelyik csajt bejelölte, akkor mindig azt hazudta magától, hogy xy bejelölte, pedig sose kértem, hogy ilyeneket jelentsen be. Spontán, magától hazudott. Mikor ezeket sorra megtudtam, teljesen rámentem lelkileg, nagyon megváltozott a szememben, mert nem néztem ki belőle, hogy nekem nem mondana igazat. Akkor úgy éreztem, hogy nem akarom folytatni. Viszont minden másban nagyon passzolunk, a hétköznapokban igazi úri ember, mindenben engem lát, az én érdekeimet nézi és nem telik el úgy egy nap, hogy ne éreztetné hogy szeret, mindent megtesz a kapcsolatunkért.
Azóta eltelt 6 hónap és teljesen megszűntek köztünk ezek a problémák, habár sosem adott magyarázatot, sokat beszélgettünk és hatalmasat változott, boldogok vagyunk együtt. Viszont engem a múlt annyira kísért, hogy azóta megszállottan utálom a közösségi oldalakat, és a mai napig nem tudok 100% megbízni, hiába a változás, a kiegyensúlyozott kapcsolat.
Valahogy nem tudom feldolgozni az akkori sérelmeket, mert bár fizikailag sosem csalt meg, mégis becsapva éreztem magam. Mikor felhoztam neki régen többször, feltűnően kerülte a témát és bár jelenleg minden rendben ezek mégis elő jönnek bennem.
Hogyan lehet újra 100% megbízni valakiben?
Köszönöm előre is.
Sehogy. Nem értem miért maradtál benne egy kapcsolatban. Ha már rögtön az elején hagytad és elnézted ezeket neki, akkor ezzel feljogosítottad, hogy bármikor megtegye. Honnan tudod, hogy fizikailag soha nem csalt meg? Rengeteget hazudott már neked, miért ne hazudott volna erről is?
Na ne már... hagyd ott és keress valakit, aki megérdemli a bizalmadat.
Csak jobban tönkre fog ez téged tenni a későbbiekben…nagyon nehéz ilyenek után újra bízni, ráadásul kerülte is a témát..
Hasonló helyzetben voltam. Először csak apróságokban hazudott és azt beszéltem be magamnak hogy biztos csak felnagyítom, túlzok..aztán egyre több mindenben hazudott, komolyabb dolgokban, majd ott kötöttünk ki, hogy “barátkozás” néven akart egy lánnyal irogatni. Akkor mondtam, hogy na nem leszek ekkora idióta. Nem is értem eddig miért néztem el neki..azt hittem meg tudom változtatni, de ha eddig nem voltam rá hatással, ezután se leszek. Aki egyszer hazudik, többször is fog, a te párod pedig már nem egyszer játszotta el a bizalmad..nekem pedig ezek után még furcsább lenne, hogy hirtelen “jó fiú” lett..
Abban biztos vagyok, hogy nem csalt
meg soha. Nem szeretném leírni, hogy miért, de egy percig sem kételkedem ebben, nem is erre irányul a bizalmatlanságom. Nem abban kételkedem, hogy megcsal, vagy nem. Abban kételkedem, hogy megint ilyen számomra megalázó helyzetbe kerülök. Akkor tiszteletlennek éreztem ezt a helyzetet és azóta is sajnos többször eszembe jut.
Kedves #2!
Köszönöm hogy megosztottad a tapasztalatod
Súgom halkan hogy ez a pasi most is csinálja most is csal. Attól hogy te nem akarod látni még megtörténik. Innentől kezdve nem tudom mi a kérdés.
Nyilván neked ez így tök jò mert nem teszel ellene semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!