Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan nyerjem vissza a bizalmam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyerjem vissza a bizalmam?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok, a párommal 1,5 éve vagyunk együtt. Kapcsolatunk első évében hazudott nekem (vagy inkább letagadott és elhallgatott dolgokat). Például nem szüntette meg a társkereső profilját, barátnak mutatta be az exeit, (tartotta velük a kapcsolatot). Ő hozta fel többször is, hogy 3 nővel feküdt le, akikről tudok, aztán kiderült hogy volt az 13 is, köztük olyan, akikkel kapcsolatunk alatt is jóba maradt barátilag. Ha valamelyik csajt bejelölte, akkor mindig azt hazudta magától, hogy xy bejelölte, pedig sose kértem, hogy ilyeneket jelentsen be. Spontán, magától hazudott. Mikor ezeket sorra megtudtam, teljesen rámentem lelkileg, nagyon megváltozott a szememben, mert nem néztem ki belőle, hogy nekem nem mondana igazat. Akkor úgy éreztem, hogy nem akarom folytatni. Viszont minden másban nagyon passzolunk, a hétköznapokban igazi úri ember, mindenben engem lát, az én érdekeimet nézi és nem telik el úgy egy nap, hogy ne éreztetné hogy szeret, mindent megtesz a kapcsolatunkért.

Azóta eltelt 6 hónap és teljesen megszűntek köztünk ezek a problémák, habár sosem adott magyarázatot, sokat beszélgettünk és hatalmasat változott, boldogok vagyunk együtt. Viszont engem a múlt annyira kísért, hogy azóta megszállottan utálom a közösségi oldalakat, és a mai napig nem tudok 100% megbízni, hiába a változás, a kiegyensúlyozott kapcsolat.

Valahogy nem tudom feldolgozni az akkori sérelmeket, mert bár fizikailag sosem csalt meg, mégis becsapva éreztem magam. Mikor felhoztam neki régen többször, feltűnően kerülte a témát és bár jelenleg minden rendben ezek mégis elő jönnek bennem.

Hogyan lehet újra 100% megbízni valakiben?

Köszönöm előre is.

2021. máj. 17. 16:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen, elmondtam neki, akkor értette meg mikor őszintén leültettem és kitaláltam. Nagyon megijedt, hogy elveszíthet és elmondása szerint nem gondolta, hogy engem ennyire megérintenek ilyen “apróságok”, mert előző kapcsolataiban nem volt ebből gond. Természetesen nem egyik napról a másikra változott meg, hanem folyamatosan tett valamit értem, és napról napra, hétről hétre változott mellettem. Megértette, hogy nekem ez fáj. Viszont azóta nem beszélünk erről, mikor felhoztam azt az időszakot, feltűnően terelte a témát. Jelenleg nem lenne okom panaszra, mégis előjön bennem az a periódus és erre szeretnék megoldást találni. Mindenki a szakítást javasolja, viszont azon felül hogy engem kísért a múlt, minden másban nagyon jól működünk jelenleg.
2021. máj. 17. 16:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg mit lehet tenni, ha ez téged még mindig bánt..
2021. máj. 17. 18:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy csak megtanult (jól) hazudni?
2021. máj. 18. 17:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, nem tudom.
2021. máj. 19. 11:36
 15/17 anonim válasza:
100%
Ez nagyon nehéz lesz...tapasztalat.
2021. máj. 20. 13:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Nehéz. De lehetséges?
2021. máj. 21. 11:59
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérj segítséget pszichológustól, segít tisztábban látni önmagadban is, a kapcsolatodban is.
2021. máj. 21. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!