Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az mitől függ, hogy mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mitől függ, hogy mikor múlik el a szerelem?

Figyelt kérdés

Ha beleszerettem valakibe, mitől függ, hogy mikor múlik el a szerelem iránta? Nem is csak magamról kérdezek, hanem úgy általában véve érdekel, hogy ha valaki beleszeret valakibe, mitől függ az, hogy mikor múlik el az érzés.

Nem párkapcsolatban, hanem párkapcsolat nélkül.

2021. szept. 23. 14:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Én próbálok nem beleragadni, már rég rájöttem, hogy felesleges erről álmodozni, egy idő után amikor eszembe jutott, akkor direkt másra gondoltam, elfoglaltam magam, ez valameddig működött, aztán próbáltam másba beleszeretni meg mással lenni, de akkor is újra előjöttek a régi érzések.

Azon kívül, hogy próbálom lefoglalni magam, direkt elterelni a gondolataimat amikor rágondolok (pedig gyakran gondoltam rá) és megpróbálni másokat megszeretni, nem tudom mit tehetnék még. Olyan mintha semmi sem segítene.

Azt még nem is írtam, hogy tartom is vele a kapcsolatot, mert nagyon régen ismerem (de régen még máshogy éreztem iránta) és nem akarom azt a sok közös évet és emléket eldobni.

2021. szept. 23. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert, amíg feledni vágysz addig emlékezel. Ez ilyen.
2021. szept. 23. 15:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ideje eldobni a sok közös emléket! A kapcsolat tartás meg felejtős. Hátra kell lépni, hogy elfelejtsd, nem előre.
2021. szept. 23. 15:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már látod a valóságot! Én negyven felett már kizárólag tudatosan ismerkedem, ismerem magam, tudom ki a hozzám való. Rózsaszín ködre nem vágyok, nem akarok senkinél sem első lenni, én sem fogok istenként nézni senkire. Ellenben legyenek céljai, két lábbal álljon a földön, ismerje az alap etikettet, tudja mi a tisztelet.
2021. szept. 23. 15:37
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
A fiatalok luxusa az elkepzelt szerelem. Felnott ember mar van annyira tudatos, hogy helyen tudja kezelni ezeket a dolgokat. A vonzalom jo dolog, de idegenekre nem pazarolnam az energiamat. Te sodrodsz es unatkozol, ezert vissza vissza kanyarodsz es ujra elkepzeled, hogy mire vagysz. Ki kene lepned a nagybetus eletbe, es surgosen el kene kezdened az onmegvalositast, akkor nem lesz majd idod kosza abrandokra. Akkor majd tenyleg olyan dolgokkal foglalkozol, amivel erdemes. Foglalt? Akkor ennyi volt. Nem foglalt es lehet tobb? Akkor mar helyet szoritasz az eletedben, hogy legyen folytatas. Nincs komoly problema az eletedben, ha ennyire az abrandjaid rabja vagy.
2021. szept. 23. 15:44
 16/17 anonim ***** válasza:
26%
15. Egyetértek, jól összefoglaltad!
2021. szept. 23. 15:46
 17/17 A kérdező kommentje:

Hidd el, voltak nekem komoly problémáim az életben, nem is kevés! Pont ő az, aki mindig mellettem állt.

Most huszonéves vagyok és gyerekkorom óta ismerem őt.

2021. szept. 23. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!