Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől függ, hogy mikor múlik el a szerelem?
Ha beleszerettem valakibe, mitől függ, hogy mikor múlik el a szerelem iránta? Nem is csak magamról kérdezek, hanem úgy általában véve érdekel, hogy ha valaki beleszeret valakibe, mitől függ az, hogy mikor múlik el az érzés.
Nem párkapcsolatban, hanem párkapcsolat nélkül.
Én próbálok nem beleragadni, már rég rájöttem, hogy felesleges erről álmodozni, egy idő után amikor eszembe jutott, akkor direkt másra gondoltam, elfoglaltam magam, ez valameddig működött, aztán próbáltam másba beleszeretni meg mással lenni, de akkor is újra előjöttek a régi érzések.
Azon kívül, hogy próbálom lefoglalni magam, direkt elterelni a gondolataimat amikor rágondolok (pedig gyakran gondoltam rá) és megpróbálni másokat megszeretni, nem tudom mit tehetnék még. Olyan mintha semmi sem segítene.
Azt még nem is írtam, hogy tartom is vele a kapcsolatot, mert nagyon régen ismerem (de régen még máshogy éreztem iránta) és nem akarom azt a sok közös évet és emléket eldobni.

Hidd el, voltak nekem komoly problémáim az életben, nem is kevés! Pont ő az, aki mindig mellettem állt.
Most huszonéves vagyok és gyerekkorom óta ismerem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!