Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az mitől függ, hogy mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mitől függ, hogy mikor múlik el a szerelem?

Figyelt kérdés

Ha beleszerettem valakibe, mitől függ, hogy mikor múlik el a szerelem iránta? Nem is csak magamról kérdezek, hanem úgy általában véve érdekel, hogy ha valaki beleszeret valakibe, mitől függ az, hogy mikor múlik el az érzés.

Nem párkapcsolatban, hanem párkapcsolat nélkül.

2021. szept. 23. 14:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
47%
Részben hormonok részben pedig az, hogy mennyire vonzzátok egymást kezdetben , mivel ez a vonzalom semlegesedik ki szép lassan
2021. szept. 23. 14:05
 2/17 anonim ***** válasza:
65%

Inkább az a kérdés, hogy mi marad utána?

Elég e egy kapcsolathoz vagy nem.

2021. szept. 23. 14:05
 3/17 A kérdező kommentje:

És mi van akkor amikor nem is akarok kapcsolatot vagy nem is lehet valami okból (nem szeret viszont vagy foglalt vagy nem szabad elrontani a barátságot vagy alá-fölérendelt viszony van vagy ezek kombinációja vagy sokadik opció)?

Akkor mikor múlik el?

2021. szept. 23. 14:14
 4/17 anonim ***** válasza:
39%
Párkapcsolat nélkül nem vagy szerelmes! Amit szerelemnek gondolsz, az egy ábrándkép, semmi köze a valósághoz. Tetszik valaki, vonzódsz hozzá. Hogy mikor múlik el? Amikor rájössz, hogy értelmetlen, ha akkor sem, amikor rád talál egy igazi kapcsolat.
2021. szept. 23. 14:15
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 év volt a leghosszabb plátói szerelmem a kérdés , hogy meddig ragaszkodsz hozzá?
2021. szept. 23. 14:15
 6/17 A kérdező kommentje:

:( Nekem az a problémám, hogy elmúlik, vagyis azt hiszem, hogy elmúlik, de aztán kezdődik megint. Persze ugyanaz a személy iránt.

Arra már régen rájöttem, hogy értelmetlen, de akkor is újra és újra jön ez az érzés.

Ráadásul a kapcsolat sem megoldás, mert annyira senki nem tud megfogni, hogy kiírtsa belőlem az érzéseket ő iránta.

2021. szept. 23. 14:22
 7/17 A kérdező kommentje:

Olyan is volt már, hogy valakivel együtt voltam, de még az sem szüntette meg az érzéseim. (ideiglenes megszűnik vagy úgy tűnik, de aztán kiderül, hogy mégse. Lehet azért is mert elfojtom és úgy olvastam, az elfojtástól még erősebb lesz, de nem értek ehhez

Ezért is kérdeztem, hogy mikor múlik el és mitől függ.

2021. szept. 23. 14:24
 8/17 anonim ***** válasza:
60%

Nem érted.

Még mindig ragaszkodsz hozzá

Szard le ő is ember mocskos büdös és férges tetves rasnya ha nem a megfelelő szögből nézed

2021. szept. 23. 14:29
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
És a legfontosabb amit kicsit félek leírni nem feltétlen akar ő jót neked .
2021. szept. 23. 14:34
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy felnősz! Nekem volt középiskolai ideál. Nem, nem szerelem. Néhány év múlva nagyon nyomult, simán megmondtam, hogy erről lekésett.

Ez csak rajtad múlik, egy nem létező kapcsolatot felülír a valóság, kár beleragadni kamasz vágyakba, hidd el csalódni fogsz.

2021. szept. 23. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!