Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beletörődött, vagy lehet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beletörődött, vagy lehet hogy ennyi idő után tényleg szebbnek láthatja?

Figyelt kérdés
Párom egyszer csak azt mondta múltkor, hogy teljesen megbarátkozott a testemmel és már tökéletesnek látja. 1 éves kapcsolat és eleinte voltak dolgok amik kicsit zavarták rajtam, amúgy én vagyok a nő.
2021. szept. 20. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Hú de sok ma este a kamukérdés amit pasik írnak nőnek hazudva magukat. És mindegyik milyen egyforma ostoba fogalmazás. Vajon egy fiókból írja az illető vagy többől?
2021. szept. 20. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

#1-es

Senkit nem érdekel ki írta ki a kérdést vagy, hogy kamu e.

Ez egy kérdés amire válaszolni kell és kész. Tipikus értelmi fogykos.

Persze, hogy szebbnek láthatja. Az ember folyamat változik, ahogy az izlése is. Lehet nyitottabb dolgokra és elfogadóbb. Lehet más szemmel néz már rád és emiatt most jobban tetszel neki.

2021. szept. 20. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
#2 kedves 2-es, akkor kívánok neked olyan pasit akinek meg kell barátkoznia a testeddel egy év alatt hogy azt tudja mondani hogy most már el tudja viselni. "Értelmi fogykos" 😀
2021. szept. 20. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy ha férfi vagy 2es, akkor meg egy nőt akit ha meglátsz először meztelenül arra gondolsz hú de randa de majd megszokom... 😀
2021. szept. 20. 21:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves #1, szeretnél fogadni, hogy nő vagyok? :) Megnéztem a kedvedért, és nem nőtt farkam a kérdés kiírása közben. :D

#2-es köszönöm a választ, én is hasonlóra gondoltam.

2021. szept. 20. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, beérte veled. Én nem érezném ezt semmilyen szinten pozitívnak, inkább eléggé sértőnek.
2021. szept. 21. 07:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! En szamtalan alkalommal vettem eszre, hogy az ember szemelyisege kihatassal van arra is, hogy milyennek latom. Ugyan ilyenek a szep emlekek is, amik egyes testreszeidhez kotik. Szerintem orulhetsz, hogy ilyen oszinte a parod. Sok sikert nektek :) 23/L
2021. szept. 21. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!