Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki beletörődött, hogy nem lehet azzal a személlyel, akibe szerelmes, de nem tud tovább lépni?
10 éve ismertem meg, amikor először láttam beleszerettem. Azt hiszem sosem fogok tudni tovább lépni, pedig abszolút viszonzatlan. Próbáltam elfelejteni, volt is már több barátom azóta, akik egy ideig tudják feledtetni, de aztán akárhányszor újra látom kezdődik elöről az egész. Szeretnék majd férjet, gyereket..de eddig senki sem volt rám nagyobb hatással, mint Ő. Van más is hasonló helyzetben?
24/L
Ha ez megnyugtat, anyám 14 éves korától szerelmes volt apámba, 25 évesen jöttek össze, borzalmas a házasságuk.
Csak az általad elképzelt képbe vagy szerelmes, ami nem egyenlő az adott emberrel. Egy tökéletes, irreálisan jó emberbe vagy szerelmes, akihez soha senki nem fog tudni felérni.
Szerintem keresd meg ezt a faszit és mondd el neki, hogy érzéseid vannak iránta. Ha lekoptat, legalább el fogod tudni engedni ezt a képet.
Mintha en irtam volna.. azt hittem egyedul vagyok ezzel, de sajnalattal olvasom hogy nem:( tudom hogy szornyu erzes..
Ha erdekel egy kicsit hosszabban az en storym irj nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!