Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van más is, aki beletörődött,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is, aki beletörődött, hogy nem lehet azzal a személlyel, akibe szerelmes, de nem tud tovább lépni?

Figyelt kérdés

10 éve ismertem meg, amikor először láttam beleszerettem. Azt hiszem sosem fogok tudni tovább lépni, pedig abszolút viszonzatlan. Próbáltam elfelejteni, volt is már több barátom azóta, akik egy ideig tudják feledtetni, de aztán akárhányszor újra látom kezdődik elöről az egész. Szeretnék majd férjet, gyereket..de eddig senki sem volt rám nagyobb hatással, mint Ő. Van más is hasonló helyzetben?

24/L

2019. júl. 19. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez megnyugtat, anyám 14 éves korától szerelmes volt apámba, 25 évesen jöttek össze, borzalmas a házasságuk.

Csak az általad elképzelt képbe vagy szerelmes, ami nem egyenlő az adott emberrel. Egy tökéletes, irreálisan jó emberbe vagy szerelmes, akihez soha senki nem fog tudni felérni.

Szerintem keresd meg ezt a faszit és mondd el neki, hogy érzéseid vannak iránta. Ha lekoptat, legalább el fogod tudni engedni ezt a képet.

2019. júl. 19. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
9%
Szia Denerisz! Én vagyok az Rostás Dzsáfár, emlékszem rád még mindig! Nagyon szeretném ha átjönel hozám és csinálunk mutalost meg bulizásit
2019. júl. 19. 17:36
 3/7 A kérdező kommentje:
#1 "Csak az általad elképzelt képbe vagy szerelmes, ami nem egyenlő az adott emberrel. Egy tökéletes, irreálisan jó emberbe vagy szerelmes, akihez soha senki nem fog tudni felérni." - Ez már bennem is tudatosult, hogy így van, de nem tudom hogyan kellene túllépnem ezen.
2019. júl. 19. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Leírtam, nekem így sikerült anno. :D
2019. júl. 19. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Na ja, akibe te szerelmes vagy, annak köze nincs ahhoz az emberhez, akire kivetíted...
2019. júl. 19. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Mintha en irtam volna.. azt hittem egyedul vagyok ezzel, de sajnalattal olvasom hogy nem:( tudom hogy szornyu erzes..

Ha erdekel egy kicsit hosszabban az en storym irj nyugodtan:)

2019. júl. 19. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első majdnem viszonzott szerelem rázott meg a legjobban. A plátóiakhoz is nagyon hűséges voltam, de amikor életemben először észrevettem, hogy a fiú felfigyelt rám, az szédítő volt. 10 évig nem tudtam túllépni azon, hogy nem sikerült. Aztán szerelmes lettem, de ez nem volt az az elsöprő szerelem. De ez is az volt. Sokáig kitartott, született is gyerekünk. Időnként mégis vele álmodok. De ma már másba vagyok szerelmes, nem a férjembe és akibe szerelmes vagyok, az sose lesz az enyém, még csak egy szexre se és ez nagyon fáj. Rég nem láttam, a hullámvasúton túl vagyok, de ha újra látnám, az borzasztó volna. Képtelen vagyok a férjem érintését elviselni, nem csak emiatt, de mióta beleszerettem abba a férfiba, egyszerűen képtelen vagyok mással a szexre. Próbáltam és nem volt jó.
2019. júl. 19. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!